Actie Miele-wasmachine

Deze actie is beëindigd

De actie met speciaal geselecteerde Miele-wasmachines is per 31 maart 2016 beëindigd.

Stofzuiger cadeau bij Miele-wasmachine

De tijdelijke actie (1 januari tot en met 31 maart 2016) met speciaal geselecteerde W1-wasmachines is beëindigd. Het is per 15 april 2016 niet meer mogelijk om uw actievoordeel te verzilveren.

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden

Deze actie geldt alleen voor de vanaf 1 januari tot en met 31 maart 2016 in Nederland gekochte Miele-wasautomaten met nederlands bedieningspaneel:

  • WKB 120 WCS
  • WKB 130 WCS
  • WKB 130 WPS
  • WKE 130 WPS
  • WMB 120 WPS

Tot 15 april 2016 heeft u de mogelijkheid uw gegevens op www.miele.nl/actiewasautomaten in te vullen en vervolgens een kopie van de aankoopnota te sturen naar:

Miele Nederland B.V.
t.a.v. Actie wasautomaten,
Antwoordnummer 10
4100 VP Vianen

Een postzegel plakken is niet nodig.
U kunt de kopie van de aankoopnota ook mailen naar info@miele.nl o.v.v. actie wasautomaten.

Per consument, bedrijf of instelling kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen of acties van Miele. U kunt de door Miele ter beschikking gestelde Classic C1 Parquet Special-stofzuiger in lavagrijs niet ruilen voor een ander type en/of andere kleur. Het actieaanbod is niet inwisselbaar voor contant geld. Voor meer informatie over de actie kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontacten, bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88 of per email via info@miele.nl. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.