Intuïtieve bediening maakt koken eenvoudig

SmartSelect White
Vermogensstanden en tijden kunt u opvallend simpel en snel instellen met SmartSelect. Het aflezen wordt nog gemakkelijker door de witte en zeer contrasterende weergave. Kookplaten met SmartSelect White-besturing bieden u bovendien dezelfde comforteigenschappen als SmartSelect, zoals de eenvoudig te gebruiken tijdsaanduiding. 
SmartSelect 
Vermogensstanden en tijden kunt u opvallend simpel en snel instellen met SmartSelect. Elke kookzone wordt bediend met een geel oplichtende getallenrij, die vanuit iedere hoek leesbaar is. De timer stelt u met SmartSelect merkbaar comfortabeler in, aangezien kookwekkers en automatisch uitschakelen apart kunnen worden uitgekozen. 
ComfortSelect 
Uw bedieningscentrum bij het koken: met een centrale getallenreeks bedient u alle kookzones en vermogensstanden. Alle extra functies zijn boven de getallenreeks geplaatst en kunnen daardoor gemakkelijk worden gebruikt. Hier stelt u ook heel eenvoudig en snel de timertijden in.
EasySelect 
Concentreer u op wat echt belangrijk is: EasySelect regelt alle kookzones en vermogensstanden via een centrale getallenreeks. De bediening concentreert zich daarbij op de belangrijkste functies. 
Bediening met knoppen 
U kunt met knoppen de vermogensstanden en tijden snel en intuïtief instellen. Er is een aparte knop voor elke kookzone, waarmee u de zone direct kunt  instellen. 
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld