Meer flexibiliteit kan niet

Geen voorgeprogrammeerde kookzones 
Geniet van ultieme vrijheid: je kunt jouw gehele kookplaat gebruiken om te koken, zonder voorgeprogrammeerde kookzones en dus met maximale flexibiliteit. Zo plaats je jouw pannen in iedere situatie optimaal en precies naar jouw wens. Tot wel zes potten, pannen en braadpannen geschikt voor inductie kunnen individueel worden geplaatst. Onze kookplaten met de functie FullSurface inductie zijn er in verschillende breedtes.
Intelligente panherkenning 
Flexibele kookplaat, flexibele bediening: de bedieningselementen verschijnen met de intelligente panherkenning altijd op de goede plaats, waar de pan ook wordt neergezet. En dit uiterst elegant, want de bediening is alleen zichtbaar wanneer er een pan is geplaatst. De bedieningsstrook is altijd duidelijk toegewezen en volgt uw pan, ook wanneer deze wordt verschoven. Al onze FullSurface-kookplaten beschikken over de intelligente panherkenning. 
Positiehulp 
Pole-position voor uw pannen: met deze ondersteuning plaatst u uw pannen op de ideale plek. En u optimaliseert daarmee uw kookproces, want een ongewenste vermogensstand wegens ongunstige plaatsing wordt voorkomen. De optimale positie wordt hoorbaar en zichtbaar intuïtief aan u duidelijk gemaakt tijdens het verschuiven van de pannen. 
SilentMove 
Door een speciale opdruk bij de glaskeramiek ontstaan bij het verschuiven van pannen geen onaangename geluiden. De opdruk van onderen creëert niet alleen een elegant design, maar ook een extreem glad oppervlak – dat u bijzonder gemakkelijk kunt schoonmaken. 
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld