Hoe wilt u uw apparaat opstellen?

Hier tonen we u de opstellingsvarianten waarvoor u de combinatie van wasmachine en droger kunt bepalen.
Was/droogzuil
Als er niet voldoende ruimte is voor een opstelling naast elkaar, kunnen de meeste wasmachines en drogers van Miele op elkaar worden geplaatst om ruimte te besparen. Bij deze opstelling dient de wasmachine altijd onderaan te staan.
Extra geschikt voor het op elkaar plaatsen zijn de apparaten van de designcollectie WhiteEdition. Bij de drogers uit deze designcollectie kan de de deuraanslag worden gewisseld, zodat de deuren van beide apparaten in dezelfde richting openen.
Voor stabiele verbindingen biedt Miele verscheidene tussenstukken. Enkele hiervan (bijvoorbeeld de WTV 512) zijn voorzien van een handige lade. Hier kunnen bijvoorbeeld accessoires worden bewaard, of u kunt voor gemakkelijk vullen en legen van het wasgoed uit de droger de wasmand erop zetten.
Side-by-Side
De wasmachines en drogers van Miele passen zowel technisch als optisch perfect bij elkaar. Zo kunt u de twee apparaten naast elkaar plaatsen en het gewassen textiel gemakkelijk in de droger laden. Ergonomisch gunstig is de ChromeEdition met schuingeplaatst bedieningspaneel. Het voetstuk WTS 510 (accessoire) zorgt voor een praktische opbergruimte onder het apparaat - én een comfortabele werkhoogte.
Opstellen met sokkel
Met de sokkel (WTS 510) verhoogt u uw apparaat met ongeveer 30 cm en brengt u deze naar een comfortabele werkhoogte. De bediening wordt daardoor ergonomisch en comfortabeler. Tegelijkertijd biedt de sokkel opbergruimte, bijvoorbeeld voor een wasmiddel of een waszak, zodat u alles snel bij de hand kunt hebben en deze net zo snel kunt opruimen.
Onderschuifbaar
Alle Miele-voorladers kunnen eenvoudig onder een werkblad van 85 cm worden geschoven. Het deksel wordt bij deze oplossing niet losgehaald.
Geschikt voor onderbouw
De Miele-apparaten van de ChromeEdition, de WDA-serie, W 3000, W 5000, T 8000 en TDA-serie met recht bedieningspaneel zijn geschikt voor onderbouw. Als het bovenblad wordt vervangen door een onderbouwset, bijvoorbeeld UBS W1/G of UBS T1/G, passen deze apparaten bijvoorbeeld onder een werkblad met een nishoogte van 82 cm.
Integreerbaar
Enkele Miele-wasmachines of -drogers en de wasdroogcombinatie WT 2789 i kunnen bijvoorbeeld in een keukenopstelling worden geïntegreerd. Deze apparaten kunnen naar keuze worden voorzien van een Miele-front dat past bij de opstelling in de rest van de keuken. Voor deze variant moet de nishoogte ten minste 82 cm zijn.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld