Complete wasbehandeling

Unser Wäschepflege-System berücksichtigt den gesamten Prozess vom Waschen über das Trocknen bis hin zum Bügeln. Sogar die Wasch- und Pflegemittel wurden in unseren eigenen Laboren entwickelt und sind ideal auf die Miele Geräte abgestimmt.
Het perfecte team
De was- en droogautomaten van Miele zijn perfect op elkaar afgestemd. U haalt dan ook een perfect team in huis. Het design en de was- en droogprogramma's zijn optimaal op elkaar afgestemd, zodat wasbehandeling op maat mogelijk is.
Perfecte wasresultaten
Een wasbehandeling eindigt pas met een uitstekend strijkresultaat. Of het nu gaat om grof of heel fijn materiaal, of het nu perfect glad of alleen opgefrist hoeft te worden - het stoomstrijksysteem FashionMaster en de strijksystemen van Miele kunnen het allemaal. Op het eerste gezicht is het nauwelijks voorstelbaar en toch is het waar: het strijken gaat u moeiteloos en snel af, geheel zonder inspanning. Een comfort, dat u niet meer zou willen missen.
Uw Miele verdient alleen Miele
Textiel heeft de juiste behandeling nodig, zodat u er zo lang mogelijk plezier aan beleeft. Daarom ontwikkelen we in ons eigen laboratorium de Miele CareCollection. Alle Miele CareCollection-producten zijn dan perfect afgestemd Miele-wasautomaten. Zo bent u altijd gegarandeerd van perfecte wasresultaten.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld