Altijd een perfecte oplossing voor uw woonsituatie.

Was/droogzuil
In veel woningen is niet genoeg ruimte om een wasmachine en droger naast elkaar neer te zetten. De ideale oplossing is de was/droogzuil, waarbij de apparaten op elkaar worden geplaatst en daardoor zo weinig mogelijk ruimte innemen. De wasmachine staat in deze opstelling altijd onderop. De droger kan met een verbindingsstuk eenvoudig op een bijpassende wasmachine worden geplaatst. Er kan in veel gevallen zelfs een praktisch uitschuifbaar werkblad worden geïntegreerd, waarin u bijvoorbeeld accessoires kunt opbergen of waarop u de wasmand kunt plaatsen voor het legen van de droger.
Side-by-side
De wasmachines en drogers van Miele passen zowel technisch als optisch perfect bij elkaar. De apparaten kunnen naast elkaar (side-by-side) geplaatst worden, zodat u net gewassen wasgoed eenvoudig in de droogautomaat kunt overladen. Extra handig is de sokkel WTS 510 (los verkrijgbaar) met opbergruimte, waarop u een wasmachine of droger kunt plaatsen.
Onderschuifbaar
Alle Miele-voorladers kunnen eenvoudig onder een werkblad van 85 cm worden ondergeschoven. Het bovenblad van de wasmachine hoeft niet verwijderd te worden.
Onderbouw
Binnen de nieuwe serie W1-wasmachines zijn de ChromeEdition-apparaten geschikt voor onderbouw. Tevens zijn de apparaten uit de bestaande W 3000-serie, W 5000-serie en T 8000-serie met schuin bedieningspaneel geschikt voor onderbouw. De afdekplaat kan vervangen worden door een onderbouwset, zodat het apparaat bijvoorbeeld onder een werkblad van 82 cm hoog geplaatst kan worden.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld