Een blikvanger in uw keuken

Deze Miele-afzuigkappen fascineren door hun markante belijning en perfecte afwerking. Of u nu voor een wandschouw- of een eilandschouwafzuigkap kiest, de afzuigkappen van Miele zijn altijd een blikvanger in uw keuken.

Eilandschouwafzuigkappen

Wilt u een groot kookeiland in uw keuken? Dan vormt de eilandschouwafzuigkap van Miele de bekroning van uw keuken. Met de aantrekkelijke designs zijn de eilandschouwafzuigkappen altijd het middelpunt van uw keuken. Geef uw inbouwapparaten gestalte met een duidelijke designlijn met bijzondere accenten die in alle apparaten zijn doorgevoerd. Miele biedt u design voor de allerhoogste eisen.

Wandschouwafzuigkappen

Zo wordt de kookplaat het centrale punt waarop de rest moet worden aangepast: wandschouwafzuigkappen kunnen tussen twee bovenkasten worden ingebouwd of – in een grote ruimte – vrij tegen de wand worden geplaatst. Miele-wandschouwafzuigkappen fascineren door hun markante belijning en perfecte afwerking. Ze zorgen voor een duidelijk accent in de keuken – met ingetogen roestvrij staal of in een combinatie van roestvrij staal met glas. Met rechte lijnen of met een gewelfd glazen scherm: de wandschouw- en eilandschouwafzuigkappen van Miele zijn wat functionaliteit en design betreft het hoogtepunt in elke keuken.