Stijlvol genieten

Genieten van wijn begint voor de echte liefhebbers al bij het selecteren van de wijn. Hoe lang u kunt genieten van een goed glas wijn hangt ervan af van hoe de fles wordt bewaard. Als wijn op de juiste wijze wordt bewaard, is dat rechtstreeks van invloed op de houdbaarheid. Een Miele-wijnklimaatkast biedt de optimale omstandigheden voor het bewaren van wijnen van zeer goede jaargangen.
Afhankelijk van de soort wijn kunt u meerdere temperatuurzones* in de wijnklimaatkast tot op de graad nauwkeurig instellen. Zo kunt u tegelijkertijd verschillende wijnen onder optimale omstandigheden bewaren. Vooral het langer bewaren van wijn stelt speciale eisen aan de temperatuur in de ruimte waar de wijn wordt bewaard.
Miele-wijnklimaatkasten bieden een betrouwbare oplossing en houden de gewenste temperatuur constant. De uitrusting ervan is net zo persoonlijk als de wijnen zelf. Door de vele beschikbare modellen kunnen deze perfect in het design van uw keuken of woonomgeving worden geïntegreerd en vormen zij met hun professionele SommelierSet een absolute blikvanger.
afhankelijk van het modelKenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld