Welk soort apparaat wilt u?

De speciale kenmerken van Miele-apparaten inspireren u om elk voedingssmiddel onder optimale omstandigheden vers te bewaren of in te vriezen. Van de inbouwapparaten tot aan de vrijstaande modellen of apparaten van de Extra-Klasse, de Miele-apparaten leveren een comfortabele bijdrage aan een gezond en modern leven.
Koelkasten
Voor het efficiënt en georganiseerd vers houden van je levensmiddelen. De doordachte PerfectFresh-lades en PerfectFresh Pro-lades staan garant voor een optimale versheid.  Kies uit vele verschillende Miele modellen. Je kunt kiezen uit vrijstaande modellen met een hoogte van 85 cm tot 200 cm.
Koel-diepvriescombinaties
Deze apparaten beschikken over een ruim koelgedeelte en een ruim diepvriesgedeelte dat je met een aparte deur kunt openen. De koel-vriescombinaties van Miele combineren het comfortabel en veilig bewaren van zowel verse levensmiddelen – zeker met PerfectFresh en PerfectFresh Pro – als diepvriesproducten.
Diepvrieskasten
Snel en efficiënt invriezen met een overzichtelijke indeling en functionaliteit. Miele-diepvriezers kunnen als afzonderlijk toestel worden gebruikt, maar ook uitstekend worden gecombineerd met een bijpassende Miele-koelkast. Het design fascineert door de puristische, tijdloze stijl. Ook met de innovatieve kenmerken overtuigt het apparaat, bijvoorbeeld door het eersteklas diepvriesvermogen tot -26 °C.
Wijnklimaatkasten
De ideale manier voor het bewaren van uw waardevolle wijnen – met verschillende, afzonderlijk regelbare temperatuurzones, bijvoorbeeld voor witte en rode wijnen. Wijnklimaatkasten van Miele zijn niet enkel een professioneel equipment voor wijnliefhebbers, maar ook een representatief designobject voor uw woning.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld