Hoe wilt u het apparaat opstellen?

Vrijstaand, geïntegreerd of onderbouwd? Hoe wilt u uw apparaat opstellen? Met Miele kunt u alle kanten uit. Zoek het perfecte koelapparaat, voor het hoogste comfort en een perfect harmonieus ontwerp van uw keuken.
Vrijstaande apparaten
Naast het aspect van design bieden vrijstaande apparaten o.a. het voordeel dat je het apparaat een verhuizing kunt meeverhuizen en in een nieuwe keuken weer kunt opstellen. Naast een ruime variatie aan oppervlakken bieden we een hoogwaardige en comfortabele inrichting, van klassiek witte tot moderne fronten in glas en roestvrij staal.
Inbouwapparaten
Als u de koelkast in het ontwerp van de keuken wilt integreren, is een inbouwapparaat de beste keuze voor u. Inbouwapparaten kunnen worden uitgerust met het meubelfront van uw keuken of met een roestvrij stalen voorpaneel, zodat deze perfect passen binnen het bestaande keukendesign.
Onderbouwapparaten
Onderbouwapparaten kunnen onder een aanrechtblad worden geïnstalleerd en bieden ook in kleine keukens veel plaats voor uw voedingsmiddelen.
MasterCool
De inbouwapparaten van de MasterCool-serie bieden de combinatie van perfecte integratie in uw keuken en maximaal volume. Uitgebreide combinatiemogelijkheden maken ook individuele totaaloplossingen mogelijk met de hoogste normen op het gebied van materiaal, design en kwaliteit.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld