Welk systeem voor versheid wilt u?

Verse voedingsmiddelen vormen de basis van een gezonde voeding. U consumeert fruit en groenten idealiter in de toestand zoals ze zijn als u ze op de markt koopt, knapperig en smakelijk. Maar wie lukt het om elke dag alle ingrediënten voor het koken vers in te kopen? Naast de kwaliteit van de voedingsmiddelen komt het dus erop aan om ze correct te bewaren. Dit bepaalt hoe vers, smakelijk en gezond een product bij het bereiden nog is. De oplossing: PerfectFresh Pro, PerfectFresh, MasterFresh en DailyFresh.
PerfectFresh Pro
Voedingsmiddelen blijven tot 5x langer vers. In het automatisch geregelde temperatuurbereik tussen 0°C en +3°C zijn vlees, vis en vele melkproducten tot 3x langer houdbaar. Fruit en groenten blijven zelfs 5x langer vers - dankzij de geoptimaliseerde vochtregeling aan de lade. Voor een perfect overzicht is er ook een heldere led-verlichting geïntegreerd. Daarmee is PerfectFresh Pro het beste vershoud-systeem van Miele.
Met PerfectFresh blijven voedingsmiddelen tot 3x langer vers. Het temperatuurbereik tussen 0° C en +3° C biedt ideale omstandigheden voor een duidelijk langere houdbaarheid van vlees, vis en talrijke melkproducten. Fruit en groenten kunnen door de hoge luchtvochtigheid in het vochtvak in een optimaal klimaat worden bewaard. Vitaminen, smaak en uiterlijk blijven lang behouden, voor extra genot.
In de ruime lade van het koelgedeelte is ruimte voor veel levensmiddelen. Door de verstelbare opening aan de lade blijft het vocht beter behouden. Daardoor blijven fruit en groenten merkbaar langer vers en knapperig.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld