Aan welk diepvriessysteem geeft u de voorkeur?

Wil je verse ingrediënten langdurig bewaren en op voorraad hebben? Zo blijven vitaminen en smaak lange tijd bewaard en heb je altijd iets lekkers binnen handbereik. Met de moderne diepvriestechnologie kun je de lage temperaturen op koelapparaten van Miele betrouwbaar en gemakkelijk regelen, voor optimale resultaten en maximaal genot.
NoFrost
Met het NoFrost-systeem hoeft u uw Miele-diepvrieskast nooit meer te ontdooien. In de binnenruimte kan zich geen ijs meer vormen, omdat koele, droge lucht gelijkmatig wordt verdeeld. Daardoor vormt zich geen ijsvorming op uw diepvriesproducten en kunt u de laden zonder storende ijsafzettingen altijd gemakkelijk openen en sluiten. NoFrost biedt zo maximaal comfort bij het vriezen en bespaart u zo definitief lastig ontdooien.
DuplexCool
Twee afzonderlijk regelbare koelcircuits voor het koel- en diepvriesgedeelte zorgen steeds voor een optimale koeling. Bovendien is er geen luchtuitwisseling tussen beide gedeeltes. Daardoor drogen voedingsmiddelen in het koelgedeelte niet uit en worden de geuren van bijv. vis, uien of kaas niet overgedragen op voedingsmiddelen in het diepvriesgedeelte.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld