Beste apparaathygiëne – volledig automatisch

Comfortabel en innovatief: dankzij de gepatenteerde* AutoDescale-functie wordt uw apparaat nu automatisch ontkalkt. Kies hiervoor simpelweg een passende tijdsduur van twee uur. Afzettingen en kalk worden dan automatisch en effectief verwijderd – zo bespaart u tijd en geniet u van maximaal comfort.
Ook de reiniging neemt uw apparaat u vanaf nu uit handen: melkleidingen en filtersysteem worden dankzij AutoClean automatisch gereinigd. Daardoor is uw apparaat altijd optimaal beschermd en hygiënisch schoon. Ook de functies ComfortClean en EasyClean nemen u werk uit handen: veel componenten van uw koffiemachine zijn uitneembaar en kunnen in de vaatwasser worden schoongemaakt. 
Zonder moeite vrij van vuil en kalk: zodat u uw tijd optimaal kunt benutten, zorgt Miele voor de reiniging en ontkalking van uw koffiemachine. Dankzij AutoClean worden melkleidingen en filtersysteem automatisch gereinigd en ontvet voor een altijd schone koffiemachine. Ook tijdrovend ontkalken wordt bijna volledig overbodig: de gepatenteerde* AutoDescale-functie zorgt voor een automatische ontkalking van uw apparaat. 
Patent: EP 2705783 B1, US 201400060338 A1Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld