Was-droog-combinaties

Wassen en drogen in één apparaat

In een was-droogcombinatie van Miele kunt u een volle trommel met wasgoed wassen. Aangezien er voor het drogen toch meer plaats nodig is, kan er slechts een kleinere hoeveelheid per wasbeurt worden gedroogd. 
Wanneer u vaak grote hoeveelheden moet wassen en drogen, dan raden we u aan een wasautomaat en aparte droger aan te schaffen. Met twee afzonderlijke apparaten kunt u tegelijkertijd wassen en drogen en klaart u de klus sneller.
Welke oplossing u ook kiest: Miele biedt u perfecte en precieze wasresultaten. Of met andere woorden - wasbehandeling made by Miele.
Met was- en droogbeurten van 4 kg zijn de compacte apparaten ideaal voor een 1-persoonshuishouden of bij beperkte ruimte.
Hebt u wel voldoende ruimte, dan raden we voor twee personen of meer de XL-versie aan. Voor families die heel veel wasgoed hebben, zijn twee apparaten de perfecte keuze om tegelijkertijd te wassen en drogen.
Compacte Miele-wasdroogcombinatie
Compacte technologie, compacte afmetingen. Met een diepte van 60 cm kan de Miele-wasdroogcombinatie WT1 gemiddeld 4 kg wasgoed wassen en drogen. Wilt u alleen wassen, dan kunt u het apparaat vullen met tot 7 kg wasgoed. Daarmee is het apparaat geschikt voor kleine gezinnen met een gemiddelde berg wasgoed. Bij de compacte WT1 kunt u kiezen uit twee verschillende bedieningspanelen.
Recht bedieningspaneel
De wasdroogcombinatie met vlak bedieningspaneel past perfect in uw bestaande keuken. Deze machine kan eenvoudig onder het werkblad met een hoogte van minstens 85 cm worden geschoven. U kunt ook het bovenpaneel van het apparaat vervangen door een onderbouwset. Dan past de wasdroogcombinatie zelfs in een nishoogte van slechts 82 cm.
Schuin bedieningspaneel
Als u de wasdroogcombinatie vrijstaand in uw woning of in de kelder wilt plaatsen, kunt u kiezen voor een uitvoering met een schuin bedieningspaneel. Doordat het bedieningspaneel iets schuingeplaatst is, kunt u het display makkelijk aflezen.
Miele-wasdroogcombinatie XL
Grotere gezinnen waar veel wordt gewassen kunnen beter kiezen voor de XL-uitvoering.
Schuin bedieningspaneel
Deze grote wasdroogcombinatie met een diepte van 67 cm kan tot 5 kg wasgoed wassen en drogen. Wilt u alleen wassen, dan past er 8 kg wasgoed in de machine. De XL-uitvoering is bedoeld als een vrijstaand apparaat en beschikt over een schuin bedieningspaneel met een gemakkelijk leesbaar display.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld