Innovatief en doordacht

DualSteam
De nieuwe DualSteam-technologie wordt als innovatieve ontwikkeling in alle 45 cm hoge stoomovens van Miele gebruikt. Dankzij de krachtige stoomopwekker (3,3 kW) wordt de ovenruimte bijzonder snel warm, zodat je je gerechten al snel in de oven kunt zetten. Door de speciale opstelling en indeling van de beide DualSteam-stoominspuiters stroomt de stoom op hoge snelheid de ovenruimte in en verdeelt zich bijzonder snel en gelijkmatig om de stoomovenpannen. Je gerechten worden daardoor gelijkmatig bereid voor ultieme smaak.
MonoSteam
De beste technologie voor kleine ovenruimtes: speciaal voor onze plaatsbesparende vrijstaande stoomoven zorgt MonoSteam voor de best mogelijke smaakbeleving. De stoomgenerator bevindt zich bij deze technologie in het waterreservoir, via een stoomtoevoer wordt de stoom snel in de ovenruimte gebracht. Daardoor krijgt u ook op klein formaat optimaal gegaarde gerechten. 
PowerSteam
De eerste stoomtechnologie weet na 35 jaar nog altijd te verbazen door de snelle stoomopwekking. Het apparaat is extreem snel warm dankzij de sterke 5,0 kW stoomopwekker. Nog een voordeel: het bereiden onder druk tot op 120 °C leidt tot de kortste bereidingstijden die je bij het stomen kunt bereiken. Gerechten zijn klaar in een handomdraai en dat gelijkmatig en professioneel.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld