Grenzeloos genieten

Stomen door de eeuwen heen
Waar komt het idee van stomen eigenlijk vandaan? De oorsprong van het huidige stomen ligt in China, waar het bereiden van voedsel met stoom al sinds duizenden jaren de belangrijkste methode is: in dubbelwandige, op elkaar gestapelde bereidingsmanden van bamboe werden de levensmiddelen apart gegaard – en daarmee behoedzaam en op gezonde wijze bereid. De voordelen van deze bijzondere bereidingswijze werden in het Westen echter lange tijd onderschat. Miele ontwikkelde de traditie van het oorspronkelijke stomen door en combineerde deze met innovatieve ideeën en technologieën. Met de Miele-stoomoven haalt u deze fantastische manier van koken in uw eigen keuken en profiteert u van de vele voordelen. Geniet van comfortabel en gezond bereiden en een ongelooflijke smaakbeleving. 
De beste know-how 
In het najaar van 2016 vervaardigde Miele de miljoenste stoomoven. Dit getal is verbonden met een succesverhaal, want 20 jaar geleden waren huishoudstoomovens in de keuken nog exotisch. Miele heeft als eerste dit product aan een doorbraak geholpen, hiermee kunnen wij u vandaag de dag het breedste assortiment aan stoomovens en combinatieapparaten aanbieden. 
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld