60 dagen retourgarantie

Miele Triflex stofzuigers nu met 60 dagen retourgarantie

Koop de Miele Triflex stofzuiger zonder risico met de 60 dagen retourgarantie.

Algemene informatie

Het proces

Winkelmand

Aankoop zonder risico

Schaf binnen de actieperiode één van de Triflex actiemodellen aan en kom in aanmerking voor de 60 dagen retourgarantie. Je kunt jouw product zonder verplichtingen 60 dagen thuis uitproberen. Nog niet overtuigd of niet tevreden? Wij vergoeden je de aankoopprijs. 

Registratie

Retourneren

Als je niet tevreden bent, kun je het apparaat binnen 60 dagen na aankoopdatum retourneren. Voor het retourneren van jouw apparaat ga je naar tabblad twee 'Retour aanvragen'. Let erop dat je het juiste apparaat selecteert. 

Geld terug

Geld terug

Nadat wij jouw apparaat hebben ontvangen en onze technici hebben geen beschadigingen, vermissingen of oneigenlijk gebruik vastgesteld, dan storten wij binnen vier weken jouw aankoopbedrag terug op het door jou opgegeven IBAN-rekeningnummer.

Triflex stofzuigers

Heb je tussen 1 augustus 2020 en 31 december 2020 één van de actiemodellen gekocht? Dan kom je in aanmerking voor de retourgarantie.  

Deze retourgarantie is van toepassing op de volgende modellen:

Triflex HX1 Pro  

11333380

Triflex HX1 Performance 

11456940

Triflex HX1 Runner

11456950

Triflex HX1 Cat & Dog 

11333370

Triflex HX1 Grafietgrijs

11333350

Triflex HX1 Rood 

11333360

Triflex HX1 Lotus wit 

11333340

 

 

 

Retour aanvragen

Retour aanvragen

Vraag hier jouw retour aan

Hoe gaat het in zijn werk?

Ben je niet tevreden over jouw artikel of is het artikel niet in orde? Dan kun je via deze weg jouw artikel(en) gratis retourneren binnen 60 dagen na ontvangst. Hieronder wordt het proces stapsgewijs toegelicht.

Stap 1: Retourformulier

Vul hieronder het retourformulier in. Selecteer het juiste apparaat type. Vul vervolgens alle gegevens volledig in. Hiervoor hebben we onder andere onderstaande gegevens nodig:

• Serienummer (het deel achter de /)

• Kopie van de aankoopnota

• IBAN-bankrekeningnummer

Tot slot wordt het retourformulier digitaal verstuurt naar onze backoffice. Je ontvangt per mail een bevestiging van de retour aanvraag.

Stap 2: Retourproces

Jouw stofzuiger kun je kosteloos retour sturen via PostNL. Hiervoor dien je het 'Retourformulier' onderaan deze pagina te downloaden. Volg de stappen op dit formulier. Knip jouw adreslabel af en plak deze boven op de verzenddoos. Het adres overschrijven mag ook. Knip jouw retouroverzicht af en stop deze ingevuld in de doos. Geef jouw pakket kosteloos af bij een PostNL-punt. Zie www.postnl.nl voor de locaties.

Stap 3: Geld terug

Nadat wij jouw pakket hebben ontvangen wordt een controle uitgevoerd door onze technici. Als alles akkoord is storten wij binnen vier weken jouw aankoopbedrag terug op het ingevoerde IBAN-rekeningnummer.

Retouraanvraag wasmachines, wasdrogers, stofzuigers en afwasautomaten

Kies uw apparaat*

Producttype*

Serienummer*

Aankoopnota*

max: 8 MB

Upload enkel: *.JPG, *.JPEG, *.PDF

 

Aanhef*

Voornaam*

Achternaam*

Straat*

Huisnummer*

Toevoeging

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

E-mailadres*

IBAN-rekeningnummer*

Afwijkend ophaaladres

Straat*

Huisnummer*

Toevoeging

Postcode*

Plaats*


*Verplicht veld


 

Actievoorwaarden

Op deze pagina lees je de actievoorwaarden

 

Actievoorwaarden:

 • De actie is uitsluitend geldig voor consumenten en alleen op de typenummers die vermeld staan in het overzicht in de tab 'Algemene informatie'.
 • De apparaten dienen nieuw gekocht te zijn bij een Miele-dealer, in een Miele Experience Center of op de Miele.nl webshop in Nederland, binnen de in het tabblad 1 'Algemene informatie' overzicht aangegeven actieperiode.
 • Op de aankoop van de in het overzicht genoemde ‘deelnemende actiemodellen’ zijn naast deze actievoorwaarden, de Algemene Verkoopvoorwaarden en de Garantievoorwaarden van Miele Nederland B.V. van toepassing, waarbij bij strijdigheid deze actievoorwaarden prevaleren.
 • Binnen 60 dagen na de aankoopdatum dient het betreffende apparaat aangemeld te zijn via het retourformulier op www.miele.nl/60dagenretour. Het te retourneren apparaat is niet inwisselbaar voor andere producten of diensten van Miele.
 • Per factuur- of afleveradres kan op maximaal één apparaat uit elke productgroep gebruik worden gemaakt van deze actie.
 • De bij het apparaat meegeleverde accessoires dienen retour geleverd te worden. Het is niet mogelijk om accessoires die apart van het apparaat aangekocht zijn te retourneren.
 • Jouw retourrecht blijft bestaan, zolang jouw gebruik, naar het oordeel van Miele Nederland B.V., aangemerkt kan worden als ‘normaal gebruik’. Indien hiervan sprake is, zal Miele Nederland B.V. geen kosten in rekening brengen voor de normaal te verwachten aanwezige gebruikssporen.
 • Indien onze technici beschadigingen, vermissingen of oneigenlijk gebruik vaststellen, wordt de retourname afgewezen en zal Miele jouw apparaat kosteloos naar je terugsturen.
 • Na controle en goedkeuring door onze technici zal jouw aankoopbedrag binnen vier weken overgemaakt worden naar het door jou opgegeven IBAN-rekeningnummer.
 • Voor meer informatie over deze actie kun je contact opnemen met de afdeling Klantcontacten, bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88 of per e-mail via info@miele.nl.
 • Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

FAQ

Hieronder vind je antwoord op de veelgestelde vragen:

Algemeen

Hoe kan ik zien dat mijn factuur succesvol is toegevoegd bij mijn aanvraag?
Het uploaden van een document is verplicht, de aanvraag kan niet worden voltooid zonder document. Mocht je twijfelen of het juiste document is toegevoegd kun je telefonisch contact opnemen met onze klantservice.

Ik kan de cijfers voor de ‘/’ niet invullen, wat moet ik nu doen?
Deze cijfers hoef je niet in te vullen, alleen de cijfers achter de ‘/’. 

Hoe kan ik zien dat de aanvraag goed is gegaan?
Je krijgt standaard een bevestigingsmail naar het door jou geregistreerd e-mailadres.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat moet ik nu doen?
Controleer jouw SPAM, wanneer de bevestigingsmail hier niet in staat kun je contact met ons opnemen en kunnen wij voor je controleren of jouw aanvraag bij ons binnen is gekomen.

Ik heb mijn bevestigingsmail weggegooid, wat moet ik nu doen?
Geen probleem, wij zien jouw aanvraag in ons systeem terug en kunnen deze alsnog in behandeling nemen.

Hoe kan ik zien of ik de juiste IBAN heb doorgegeven?
Dit kunt in terug vinden in de bevestigingsmail.

Hoe lang duurt het voordat het bedrag is terug gestort?
Jouw aankoopbedrag wordt binnen vier weken teruggestort.

Is een order/leverbevestiging voldoende?
Nee helaas niet, het moet echt een factuur zijn. Dit is tevens jouw garantiebewijs.

Ik heb een fout gemaakt met het invullen van de aankoopdatum, is dit erg?
Dit is jammer maar niet heel erg, zorg er wel voor dat de juiste aankoopdatum goed leesbaar is op de factuur.

 

Mijn Miele

Waarom is het aanmaken van een account noodzakelijk om gebruik te maken van deze promotie?
Het Mijn Miele account is nodig om al jouw gegevens te registreren zodat wij jouw aanvraag terug kunnen vinden, kunnen verwerken en aan de juiste persoon kunnen uitbetalen.

Mag mijn dealer de retour voor mij aanvragen?
Nee helaas niet, vanwege de uitbetaling moet dit door jou worden aangevraagd.

De pagina geeft aan dat het serienummer onjuist is wat nu?
Neem contact met ons op, dan gaan wij met jou uitzoeken wat er aan de hand is.

Wat doen jullie met de gegevens die ik moet registreren?
Heb je een account aangemaakt, dan kun je hiermee online jouw persoonlijke gegevens wijzigen, jouw Miele-apparaat registreren waarna je direct de gebruiksaanwijzing beschikbaar hebt en de juiste accessoires, bestellingen uit het verleden direct opnieuw bestellen in de Miele Shop, de status van bestellingen en afspraken bekijken en jouw interesses aangeven voor de Miele-nieuwsbrief. Dit gebeurt geheel via de AVG richtlijnen. Zodra je besluit jouw account op te heffen zullen wij jouw gegevens niet langer gebruiken.