Waarom Jubilee?

Al 90 jaar expert in vloerverzorging. Vier je dit met ons mee?

Miele is al 90 jaar dé expert in vloerverzorging en dat vieren we met de jubileum-stofzuigers, de Blizzard CX1 Jubilee EcoLine en de Complete C2 en C3 Jubilee. Deze stofzuigers zijn extra aantrekkelijk geprijsd en beperkt verkrijgbaar. En wie jarig is trakteert, dus je ontvangt ook nog eens een borstel voor harde vloeren cadeau. Deze vind je in de productverpakking. 

Grote oppervlakken snel stofzuigen

Ook grote oppervlakken snel stofzuigen

Met een bereik van 10 tot 12 meter hoef je bijna niet meer van stopcontact te wisselen. Ook naar accessoires hoef je niet te zoeken, want deze heb je altijd bij de hand.

 Jubilee - een zeer stille stofzuiger

Zeer stil

Deze stofzuigers hebben een laag geluidsniveau en zijn daarmee zeer stil. Je hoeft dus niemand te storen tijdens het stofzuigen.

Uw vloer grondig schoon met een Jubilee

Je vloeren energiezuinig en grondig gereinigd

De Blizzard is een zakloze stofzuiger, zakken verwisselen behoort daarmee tot het verleden! Door aparte opvang van grof vuil en fijn gaat het legen van de reservoirs heel hygiënisch. De HyClean-stofcassettes van de C2 en C3 zorgen voor optimale stofopname, waardoor de opgezogen stof niet ontsnapt. Ook niet bij het verwisselen van de zak.

De Blizzard en de Jubilee C3 hebben energieklasse A+, dus je stofzuigt energiezuinig. 

Waar te koop?

 Jubilee te koop

Bestel direct

Bestel jouw Jubilee-stofzuiger