Actie Miele-wasmachine

Bij aankoop van een actiemodel W1-wasmachine

tijdelijk €100,- retour

Geef uw meest waardevolle bezittingen, zoals dierbare knuffeldieren of kostbare kleding, de best mogelijke zorg. Vertrouw het toe aan een Miele-wasmachine met Thermo-SoftCare-trommel.

Ontdek de voordelen

Actie Miele-wasmachine

Miele. Voor alles waar je echt om geeft.

Cashback Miele W1-wasmachine

Er wordt bij Miele niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele haar wasmachines aan zware duurtests. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen.

Tijdelijke actie
Vanaf 1 oktober tot en met 30 november 2016 ontvangt u bij aanschaf van een actiemodel W1-wasmachine van Miele maar liefst € 100,- retour. De volgende typenummers maken onderdeel uit van de actie:

  • WKB 120 WCS
  • WKB 130 WCS
  • WMB 120 WPS
  • WKE 130 WPS
Bekijk de actiemodellen

Thermo-SoftCare-trommel: minder kreukvorming en slijtage van uw wasgoed

Alleen Miele-wasmachines beschikken over de unieke Thermo-SoftCare-trommel. Door het speciale honingraatpatroon en de kleine perforaties van deze trommel ontstaat tussen het textiel en de trommelwand een waterfilm. Het wasgoed glijdt daardoor zachtjes door de trommel, zodat het nauwelijks kreukt en minder slijt. Zo bent u ervan verzekerd dat uw kostbare kleding veel langer mooi blijft. Bovendien zorgt de optie Voorstrijken ervoor dat uw wasgoed al in de trommel wordt gladgemaakt. Bij deze optie wordt de trommel na de laatste centrifugegang verwarmd, zodat er aanzienlijk minder kreukvorming plaatsvindt!

Meer unieke voordelen

Actievoordeel verzilveren

Heeft u in de actieperiode (1 oktober tot en met 30 november 2016) een promotiemodel W1-wasmachine aangeschaft? Dan ontvangt u tijdelijk € 100,- retour. Verzilver uw actievoordeel tot 15 december 2016 via onderstaande link.

Actievoordeel verzilveren

Voordelen

Voordelen actiemodellen W1-wasmachines

Voordelen Miele-wasmachine

De W1-wasmachines van Miele bieden een opvallend rijke uitrusting. Op deze pagina treft u een aantal voordelen die op alle actiemodellen van toepassing zijn:

Thermo-SoftCare-trommel - bekijk video
Sneller perfect gedroogd wasgoed: met voorstrijken wordt uw textiel al gestreken in de trommel.

CapDosing - bekijk video
Handige capsules: u doseert speciaal wasmiddel, wasverzachter en booster eenvoudig via de wasmiddellade.

Zeer laag energieverbruik
Miele-wasmachines zijn milieuvriendelijk en gebruiken niet meer water en energie dan nodig is. 

Profi Eco-motor
Krachtig en duurzaam: jaren energie-efficiënt en comfortabel wassen dankzij de koolborstelloze Profi Eco-motor.

Bescherming tegen waterschade
Afhankelijk van uw eisen met betrekking tot bescherming tegen waterschade kunt u kiezen tussen het Watercontrol-systeem of het Waterproof-systeem. Dit is afhankelijk van het model.

Voorprogrammering
Stel zelf in wanneer u het volgende programma wilt laten starten. Op het display kunt u aflezen hoe laat het huidige programma klaar zal zijn.

Benieuwd naar de specificaties per typenummer?

Bekijk hier alle actiemodellen

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden

Deze actie geldt alleen voor de vanaf 1 oktober tot en met 30 november 2016 in Nederland gekochte promotiemodellen W1-wasmachines van Miele:

  • WKB 120 WCS
  • WKB 130 WCS
  • WMB 120 WPS
  • WKE 130 WPS

Tot 15 december 2016 heeft u de mogelijkheid het actievoordeel te verzilveren door uw aankoopgegevens op www.miele.nl/actiewasautomaat in te vullen en vervolgens een kopie van de aankoopnota te sturen naar:

Miele Nederland B.V.
t.a.v. Actie wasautomaten,
Antwoordnummer 10
4100 VP Vianen

Een postzegel plakken is niet nodig.
U kunt de kopie van de aankoopnota ook mailen naar info@miele.nl o.v.v. actie wasautomaten.

Onjuiste inzendingen die niet voldoen aan de actievoorwaarden, onvolledige inzendingen en inzendingen na de uiterste verzilverdatum van 15 december 2016 worden niet gehonoreerd. Per consument, bedrijf of instelling kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen of acties van Miele. Voor meer informatie over de actie kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontacten, bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88 of per e-mail via info@miele.nl. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

 

Actievoordeel verzilveren

Actievoordeel verzilveren

Heeft u tussen 1 oktober en 30 november 2016 een W1 Miele-wasmachine* aangeschaft? Dan ontvangt u € 100,- retour op uw aankoop. Verzilver uw actievoordeel tot 15 december 2016. Doorloop hiervoor de volgende stappen.

Stap 1: inloggen in Mijn Miele of maak een account aan
Klik op actievoordeel verzilveren. U belandt op de inlogpagina van Mijn Miele. Heeft u een Mijn Miele-account? Log dan in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Indien u nog geen account heeft, dient u zich eerst te registreren in Mijn Miele.

Stap 2: registreer uw Miele-wasmachine en aankoopgegevens
Registreer het fabricagenummer van uw Miele-wasmachine, uw aankoopdatum en bankgegevens (met IBAN-code). Upload tevens uw aankoopnota (als PDF-bestand)*. Klik op 'verder' om uw registratie te voltooien.

*Heeft u uw aankoopnota niet beschikbaar als PDF-bestand? Stuur dan een kopie van uw aankoopnota in combinatie met de bevestigingspagina of bevestigingsmail naar:

Miele Nederland B.V.
O.v.v. actie wasautomaten
Antwoordnummer 10
4100 VP Vianen

U kunt een kopie van uw aankoopnota ook mailen naar info@miele.nl o.v.v. actie wasautomaten.

Het actievoordeel van € 100,- wordt binnen 3 weken na ontvangst van de aankoopnota en print op uw bankrekening bijgeschreven.

LET OP: zonder het bijvoegen of nasturen van de aankoopnota is een verwerking van uw aanvraag helaas niet mogelijk.

* Actievoorwaarden
Deze actie geldt alleen voor de vanaf 1 oktober tot en met 30 november 2016 in Nederland gekochte promotiemodellen W1-wasmachines van Miele: WKB 120 WCS, WKB 130 WCS, WMB 120 WPS, WKE 130 WPS. Tot 15 december 2016 heeft u de mogelijkheid het actievoordeel te verzilveren door uw aankoopgegevens op www.miele.nl/actiewasautomaat in te vullen en vervolgens een kopie van de aankoopnota te sturen naar Miele Nederland B.V., t.a.v. actie wasautomaten, Antwoordnummer 10, 4100 VP Vianen (een postzegel plakken is niet nodig) of naar het e-mailadres info@miele.nl o.v.v. actie wasmachines. Onjuiste inzendingen die niet voldoen aan de actievoorwaarden, onvolledige inzendingen en inzendingen na de uiterste verzilverdatum van 15 december 2016 worden niet gehonoreerd. Per consument, bedrijf of instelling kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen of acties van Miele. Voor meer informatie over de actie kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontacten, bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88 of per e-mail via info@miele.nl. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

Actievoordeel verzilveren