Actie Miele-wasmachine

Tijdelijke actie

€ 100,- cadeau

Tijdelijk ontvangt u bij aankoop van een Miele-wasmachine bij geselecteerde Miele-dealers € 100,- cadeau. Op deze pagina treft u een overzicht van de typenummers en dealers die onderdeel uitmaken van de actie.

Bekijk actiemodellen

Actie Miele-wasmachine

Kostbare kleding langer mooi

Miele Thermo-SoftCare-trommel

Minder strijken dankzij de Thermo-SoftCare-trommel

Met een Miele-wasmachine kiest u voor de beste verzorging van uw kostbare kleding. De gepatenteerde Thermo-SoftCare-trommel met honingraatstructuur zorgt ervoor dat uw kleding nauwelijks kreukt en al in de trommel wordt gladgemaakt. Bovendien zorgt de unieke honingraatstructuur ervoor dat uw wasgoed over een dun laagje water glijdt, waardoor kleding nauwelijks slijt. Daarbij wordt uw was zorgvuldig behandeld dankzij de vele speciale wasprogramma’s voor onder andere wol, fijne was en overhemden. Zo kunt u uw kostbare kleding langer met plezier dragen.

Actiemodellen en geselecteerde Miele-dealers

 • WKB 130 WCS
  Bij aankoop via Media Markt
   
 • WMB 120 WPS
  Bij aankoop via BCC
   
 • WKE 130 WPS - Beste uit de test
  Bij aankoop via Electro World, Witgoed specialist, Euronics, Expert, Electronic Partner Nederland B.V. of een zelfstandige vakhandelaar.
   
Bekijk de kenmerken van de actiemodellen

Actievoordeel verzilveren

Heeft u in de actieperiode 1 oktober tot en met 31 december 2017 een actiemodel W1-wasmachine van Miele aangeschaft? Dan ontvangt u maar liefst € 100,- retour. Verzilver tot 15 januari 2018 uw actievoordeel op deze pagina.

Actievoordeel verzilveren

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden

Deze actie geldt alleen bij de volgende aankopen vanaf 1 oktober tot en met 31 december 2017:

 • WKB 130 WCS via MediaMarkt (Nederland)
   
 • WMB 120 WPS via BCC (Nederland)
   
 • WKE 130 WPS via Electro World, Witgoed specialist, Euronics, Expert, Electronic Partner Nederland B.V. of zelfstandige vakhandelaar

Tot 15 januari 2018 heeft u de mogelijkheid het actievoordeel te verzilveren door uw aankoopgegevens in te vullen en aankoopnota bij te voegen op www.miele.nl/actiewasautomaten*. 

*Heeft u uw aankoopnota niet beschikbaar als PDF-bestand of als JPEG-bestand? Stuur dan een kopie van uw aankoopnota in combinatie met de bevestigingspagina of bevestigingsmail naar:

Miele Nederland B.V.
t.a.v. Actie wasautomaten
Antwoordnummer 10
4100 VP Vianen

Een postzegel plakken is niet nodig.
U kunt de kopie van de aankoopnota ook mailen naar info@miele.nl o.v.v. actie wasautomaten.

Onjuiste inzendingen die niet voldoen aan de actievoorwaarden, onvolledige inzendingen en inzendingen na de uiterste verzilverdatum van 15 januari 2018 worden niet gehonoreerd. Per consument, bedrijf of instelling kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen of acties van Miele. Voor meer informatie over de actie kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontacten, bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88 of per e-mail via info@miele.nl. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

Actievoordeel verzilveren

Actievoordeel verzilveren

Heeft u in de actieperiode van 1 oktober tot en met 31 december 2017 een actiemodel W1-wasmachine van Miele aangeschaft? Dan ontvangt u maar liefst € 100,- retour op uw aankoop. Verzilver uw actievoordeel tot 15 januari 2018. Doorloop hiervoor de volgende stappen.

Stap 1: inloggen in Mijn Miele of maak een account aan
Klik op actievoordeel verzilveren. U belandt op de inlogpagina van Mijn Miele. Heeft u een Mijn Miele-account? Log dan in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Indien u nog geen account heeft, dient u zich eerst te registreren in Mijn Miele.

Stap 2: registreer uw Miele-wasmachine en aankoopgegevens
Registreer het fabricagenummer van uw Miele-wasmachine, uw aankoopdatum en bankgegevens (met IBAN-code). Upload tevens uw aankoopnota als PDF-bestand of als JPEG-bestand. Klik op 'verder' om uw registratie te voltooien.

U kunt een kopie van uw aankoopnota ook mailen naar info@miele.nl o.v.v. actie wasautomaten. Of stuur uw aankoopnota naar:
Miele Nederland B.V.
O.v.v. actie wasautomaten
Antwoordnummer 10
4100 VP Vianen

Het actievoordeel van € 100,- wordt binnen 3 weken na ontvangst van de aankoopnota en print op uw bankrekening bijgeschreven.

LET OP: zonder het bijvoegen of nasturen van de aankoopnota is een verwerking van uw aanvraag helaas niet mogelijk.

Actievoordeel verzilveren