Nu 25% korting op een XL-pack stofzuigerzakken.

Het beste resultaat alleen met de originele stofzuigerzakken

De actie

Korting op stofzuigerzakken

Tijdelijk korting op XL Pack stofzuigerzakken!

Een voorraad stofzuigerzakken nodig? Dit is hét moment! U krijgt 25% korting op een XL-Pack van € 27,90 voor € € 20,95. Deze korting is geldig op de stofzuigerzakken GN (blauwe houder) en FJM (rode houder). De XL-packs zijn bij gemiddeld gebruik goed voor 2 jaar lang stofzuigen. In de verpakking zitten 8 stofzuigerzakken, 2 motorfilters en 2 uitblaasfilters. Ontdek hier welke stofzuigerzak u nodig heeft >

Ontdek Miele-stofzuigerzakken
Actievoorwaarden

Actievoorwaarden

*De actie is geldig van 1 oktober t/m 31 december 2019. Deze code geeft recht op 25% korting op de XL-packs stofzuigerzakken type GN en FJN met artikelnummer: 10455000 en 10455090. Deze actie is uitsluitend geldig op miele.nl en in de Miele Experience Centers in Vianen en Amsterdam. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties en op reeds geplaatste bestellingen. Voer in stap 2 van het aankoopproces uw vouchercode in om deze te verzilveren.

 

Waarom Miele-stofzuigerzakken?

Hyclose stofafsluiting

Hygiënisch vervangen door HyClose-stofafsluiting

Miele maakt gebruikt van de speciale HyClose-stofafsluiting. Tijdens het stofzuigen gaat deze HyClose-stofafsluiting open en na gebruik gaat deze automatisch dicht. Stof kan hierdoor geen kant op. Zodra u de klep van uw stofzuiger opent, gaat de stofafsluiting van de stofzuigerzak automatisch dicht. Zo kunt u de zak vervangen zonder dat er (fijn)stof ontsnapt. Ook ideaal als u een stofallergie heeft. 

Air-clean-filter-systeem

Schonere uitblaaslucht dan omgevingslucht

Miele biedt u optimale hygiëne. Het Air-clean-filter-systeem van Miele bestaat uit 3 filterlagen: 
(1) originele Miele-stofzuigerzak
(2) originele motorfilter
(3) originele uitblaasfilter

Deze 3 filterlagen zorgen ervoor dat het opgezogen stof gegarandeerd ingesloten blijft. Het filteringssysteem van een stofzuigerzak kan uit wel 12 lagen bestaan, waardoor tot wel 99,9% stof uit de lucht wordt gefiltert. Wij adviseren mensen die aan huisstofallergie lijden om de Miele-stofzuiger te voorzien van een HEPA-air-clean-filter.

 

Verschil stofzuigerzakken

Welke type stofzuigerzak heb ik nodig?

De kwaliteit van GN- en FJM-stofzuigerzakken is hetzelfde. Afhankelijk van uw type stofzuiger heeft u type GN of FJM nodig. Type GN heeft een blauwe clip en is enkel te gebruiken voor de stofzuigermodellen: Complete C2 en Complete C3, S 8000 t/m S 8999 en S5000 t/m S5999. Type FJM heeft een rode clip en is te gebruiken voor de stofzuigermodellen Compact C1, Compact C2, S 6000 t/m S 6999 en S 4000 t/m S 4999.


De kleur van de stofzuigerzakhouder in uw stofzuiger geeft aan welke type zak uw stofzuiger nodig heeft. Als uw stofzuiger een blauwe stofzuigerhouder heeft, heeft u de originele Miele-stofzuigerzakken nodig met blauwe clip.

Ontdek alle voordelen

Benieuwd naar alle voordelen en de werking van onze stofzuigerzakken?

Bestel hier!