Leer uw Miele-apparaat kennen

Wilt u leren hoe u uw nieuwe Miele-apparatuur optimaal kunt gebruiken? Dan zijn de workshops Koken met Miele echt iets voor u. Aan de hand van gemakkelijk te bereiden recepten gaat u zelf aan de slag onder begeleiding van onze koks en zult u ervaren hoe eenvoudig het is om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Gedurende de drie uur durende workshop Koken met Miele leert u maximaal gebruik te maken van uw apparaat. We onderscheiden de volgende drie workshops: Stoomoven en/of Stoomoven met magnetron, Oven en/of Combimagnetron, Stoomoven met Oven (combi-stoomoven).

Kookworkshop Stoomoven en Stoomoven met magnetron

Kookworkshop voor bezitters van een stoomoven en stoomoven met magnetron

Tijdens deze drie uur durende kookworkshop gaan we specifiek in op de vele mogelijkheden van de stoomoven en de stoomoven met magnetron. We leren u hoe u deze apparaten optimaal kunt gebruiken, zodat u er elke dag plezier aan kunt beleven.

Meer informatie
Kookworkshop voor de stoomoven met oven

Kookworkshop voor bezitters van een stoomoven met oven (combi-stoomoven)

Tijdens deze vier uur durende kookworkshop gaan we specifiek in op de vele mogelijkheden van de stoomoven met oven. We leren u hoe u deze apparaten optimaal kunt gebruiken, zodat u er elke dag plezier aan kunt beleven.

Meer informatie

Kookworkshop voor bezitters van een oven en/of combimagnetron

Tijdens deze drie uur durende kookworkshop gaan we specifiek in op de vele mogelijkheden van de oven en/of de combimagnetron. We leren u hoe u deze apparaten optimaal kunt gebruiken, zodat u er elke dag plezier aan kunt beleven.

Meer informatie