Miele-nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen?


Meld u aan en ontvang handige en waardevolle informatie, zoals:

- Tips voor uw apparatuur
- Exclusieve acties
- Recepten en kookworkshops

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Terug

Collette Dinnigan

Collette Dinnigan Picture Alliance

Modeontwerpster Collette Dinnigan is vermaard om haar prachtige, ingetogen creaties. De Australische ontwerpster is sinds begin 2015 merkambassadeur van Miele Australië.

Collette Dinnigan kwam met haar ouders vanuit Zuid-Afrika naar Nieuw-Zeeland toen ze nog klein was. Ze studeerde af als modeontwerper en trok daarna naar Sydney om te gaan werken voor de kostuumafdeling van de Australian Broadcasting Corporation (ABC).

In 1990 richtte ze haar eigen label op, en in 1995 werd ze als eerste Australische couturier uitgenodigd om haar pret-à-porter-collectie te presenteren in Parijs. Ze lanceerde haar exclusieve lingeriecollectie “Wild Hearts” in 2001 in samenwerking met de Britse warenhuisketen Marks & Spencer. Daarna volgden diverse andere projecten, waaronder een collectie voor kinderen en werk voor het Australian Ballet ter gelegenheid van hun 50-jarig jubileum. In september 2015 werd de meervoudig awardwinnende ontwerpster geëerd met haar eigen tentoonstelling in het Museum of Applied Arts and Sciences in Sydney, onder de titel “Collette Dinnigan: Unlaced”.

Haar samenwerking met Miele begon met de introductie van de nieuwe “Total Laundry Care Solution”-serie, die de W1-wasmachine, de T1-wasdroger, het FashionMaster-strijksysteem en de bijbehorende accessoires omvat. Collette is niet alleen door haar reputatie als eersteklas ontwerper van verfijnde lingerie en prachtige bruids- en avondmode het perfecte gezicht voor de introductiecampagne van de W1- en T1-serie, maar ook doordat ze een werkende moeder is. Dankzij het Total Laundry Care-systeem van Miele is het nu mogelijk om zelfs de delicaatste kledingstukken snel, eenvoudig en effectief thuis te wassen en verzorgen.