99,9% schone lucht. Zelfs schoner dan de lucht in huis.

Filtert zelfs het fijnste stof en allergenen. Ideaal voor personen met een stofallergie dankzij het gesloten filtersysteem en HEPA AirClean filter ®. Bacteriën, allergenen en sporen blijven hierdoor veilig in de stofzuigerzak.

Hoge zuigkracht. Laag energieverbruik.

Dankzij de Soft Structure met minimale luchtweerstand is de stofzuigerzak is zeer efficiënt, zelfs als er op de laagste stand wordt gezogen. Zo kun je energie besparen terwijl je stofzuigt, met de zuigprestatie die je gewend bent. 

Stof voor altijd gevangen.

Als de stofzuiger wordt geopend, sluit de rand van de originele Miele HyClean stofzak automatisch en blijft het opgezogen stof veilig in de zak.

De beschermende netstructuur voorkomt het scheuren van de zak, zelfs als u scherpe items opzuigt. Stof kan niet meer ontsnappen.

Uitgelichte eigenschappen van de Complete C3 serie

Automatisch Comfort-oprolsnoersysteem

Automatisch oprolsysteem

Bij alle Miele-sledestofzuigers kunt u het snoer comfortabel oprollen met een druk op de knop, zodat u niet hoeft te bukken. Moet het snoer maar voor een deel worden opgerold, dan houdt u de toets ingedrukt tot de gewenste lengte in bereikt.

DynamicDrive-zwenkwielen

DynamicDrive-zwenkwielen

Een extreem wendbare stofzuiger die bijzonder stil rijdt en kwetsbare vloeren behoedzaam reinigt. De rubberbanden lopen soepel, zijn slijtvast en gaan lang mee.

Silence System plus

Stil & Krachtig

De extra geluidsdemping van de motor en het geluidsreducerende Silence AirClean-filter, maken de Complete C3 Silence tot een fluisterstille stofzuiger.

Comfort-handgreep

Comfort-handgreep

U kunt zich met de Comfort-handgreep gemakkelijk manoeuvreren, waardoor uw polsgewricht wordt ontlast.

Hoogwaardige toebehoren

Geïntegreerde accessoires

De meubelzuigmond, kierenzuiger en reliëfborstel worden stofvrij opgeborgen onder de klep of bevestigd aan de VarioClip. Zo heeft u de accessoires altijd bij de hand.

Comfort-telescoopbuis

Comfort-telescoopbuis

De Comfort-telescoopbuis kan gemakkelijk op de gewenste hoogte worden ingesteld en vergrendelt automatisch.

* In accordance with EN 60312-1
** In accordance with EN 1822/2011

Bekijk het Complete C3 aanbod

Hieronder vindt u een selectie van de Miele Complete C3 serie. Benieuwd naar het volledige aanbod? Klik dan hier