Extra informatie naar aanleiding van maatregelen overheid & RIVM

Extra informatie naar aanleiding van maatregelen overheid & RIVM

Miele volgt de aangescherpte richtlijnen van het RIVM en het advies van het kabinet en past hierop zijn bedrijfsprocessen en activiteiten waar mogelijk aan. Dit betekent:

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie aan Miele apparatuur wordt gewoon uitgevoerd waarbij onze focus ligt op onze ondersteuning in het operationeel houden van de zorg in Nederland en hygiënevoorzieningen. Veel storingen zijn vaak ook eenvoudig zelf op te lossen, klik hier voor meer informatie of om direct een service-afspraak in te plannen.

Ben jij of iemand anders in jouw huis verkouden of aan het hoesten?  Verzet dan hier eenvoudig online je afspraak. Wij komen dan graag een andere keer langs. Zo blijven onze klanten en service technici gezond en kunnen wij onze service blijven verlenen.

Miele Experience Centers Vianen en Amsterdam

Onze Experience Centers in Vianen en Amsterdam zijn open waarbij we de richtlijnen vanuit de overheid in acht nemen. Naast de richtlijnen van de overheid hebben we aanvullende voorzorgsmaatregelen genomen. Lees hier meer over de aanvullende voorzorgsmaatregelen.Op piekmomenten en op zaterdag kun je niet meer vrij rond lopen in het Experience Center, maar alleen onder begeleiding van een verkoopadviseur. Het kan even duren voordat die beschikbaar is. Wil je liever niet wachten? Maak dan hier een afspraak in de evenementenkalender.

Tevens bieden we adviesgesprekken op afstand aan. Zo kun je videobellen of telefonisch in contact komen met onze productadviseurs in het Miele Experience Center. Lees hier meer over een adviesgesprek op afstand.

 

Lees hier onze aanvullende voorzorgsmaatregelen
Bereikbaarheid Contact Center

Ons Contact Center is en blijft bereikbaar, maar het kan gebeuren dat onze wachttijden oplopen. Bel je voor een storing? Kijk dan eens op deze pagina. Vaak zijn storingen eenvoudig zelf op te lossen. Heb je de hulp van een service technicus nodig? Plan dan online een service afspraak via deze pagina.

 

Kookworkshops en kookdemonstraties

Alle Miele kookworkshops, met uitzondering van de online kookworkshops, zijn geannuleerd. Miele gaat op zoek naar een oplossing en zal contact opnemen met de deelnemers. Updates over de workshops zullen ook op onze workshoppagina’s worden vermeld. Heb je tot die tijd vragen dan kun je e-mailen naar evenementen@miele.nl.

Kookdemonstraties

We zijn blij te melden dat het boeken van stoomovendemonstraties wel mogelijk is.