Extra informatie 

Corona en service

Door de coronamaatregelen van de overheid en het RIVM zijn er een aantal veranderingen in het uitvoeren van reparaties, evenementen en het bezoeken van de Miele Experience Centers. Op deze pagina is alle informatie rondom de aanpassingen te vinden. 

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie aan Miele apparatuur wordt gewoon uitgevoerd waarbij onze focus ligt op onze ondersteuning in het operationeel houden van de zorg in Nederland en hygiënevoorzieningen. Veel storingen zijn vaak ook eenvoudig zelf op te lossen, klik hier voor meer informatie of om direct een service-afspraak in te plannen.

Ben jij of iemand anders in jouw huis verkouden of aan het hoesten? Verzet dan hier eenvoudig online je afspraak. Wij komen dan graag een andere keer langs. Zo blijven onze klanten en service technici gezond en kunnen wij onze service blijven verlenen.Miele Experience Centers Vianen en Amsterdam

De Miele Experience Centers zijn op afspraak geopend. Maak een afspraak voor een adviesgesprek over jouw droomkeuken of huishoudelijke apparatuur. Je kunt daarnaast nog steeds online bij ons bestellen. Onze productadviseurs staat ook digitaal klaar om al je vragen te beantwoorden. Zo kun je videobellen of telefonisch in contact komen met onze productadviseurs in het Miele Experience Center. Lees hier meer over het vrijblijvende adviesgesprek op maat.  

Lees hier onze aanvullende voorzorgsmaatregelenBereikbaarheid Customer Care

Onze Customer Care afdeling is en blijft bereikbaar, maar het kan gebeuren dat onze wachttijden oplopen. Bel je voor een storing? Kijk dan eens op deze pagina. Vaak zijn storingen eenvoudig zelf op te lossen. Heb je de hulp van een service technicus nodig? Plan dan online een service afspraak via deze pagina.

Wil je toch graag sneller bezocht worden? We worden door het hele land geholpen door onze Miele Servicepartners. Wil je weten welke Miele Servicepartner bij jou in de buurt zit? We informeren je graag telefonisch en zijn bereikbaar via 0347 37 88 88.Kookworkshops en kookdemonstraties

Alle Miele kookworkshops, met uitzondering van de online kookworkshops, zijn geannuleerd. Miele gaat op zoek naar een oplossing en zal contact opnemen met de deelnemers. Updates over de workshops zullen ook op onze workshoppagina’s worden vermeld. Heb je tot die tijd vragen dan kun je e-mailen naar evenementen@miele.nl.

Naar boven