De Grote Miele meets Big Green Egg Vaderdag BBQ-workshop

Kook met ons op 19 of 20 juni  
Vaderdag Green Egg BBQ workshop

Liefhebbers van outdoorcooking opgelet! Aankomende Vaderdag komen er gastronomische hoogstandjes op tafel. Tijdens de Grote Vaderdag BBQ-workshop waar Miele meets Big Green Egg leer je onder leiding van Executive Chef (en tevens Meesterkok) Michèl Lambermon en Miele chef Dirk Lemmens alles uit je barbecue te halen, met behulp van culinaire technieken en vernieuwende smaken. Wat dacht je van op cederhout gerookte zalmbonbons? En we gaan aan de slag met het spektakelstuk als het om grillen gaat: de T-bone steak… Maar wist je dat je ook taart kan bakken op deze keramische bbq? Een  leuke culinaire workshop om cadeau te doen aan papa - of aan jezelf...Heb je geen Big Green Egg in de tuin staan? Geen probleem! Met iedere andere afdekbare barbecue kun je ook meedoen – het is wel belangrijk dat je barbecue goed af te sluiten is!

Wat gaan we maken?
We trappen af met exquise zalmbonbons met een Aziatische twist, die we zachtjes garen op cederhout, zodat ze een heerlijk elegant aroma meekrijgen. Daarna gaan we voor het stevigere werk: de T-bone steak. Dit robuuste stuk vlees is een uitdaging, want hij bestaat feitelijk uit twee stukken vlees; de entrecote en de ossenhaas. Hoe je deze prachtige steak-in-twee-delen perfect gegaard krijgt op je Big Green Egg of vergelijkbare barbecue leer je in deze online masterclass van dé Chef van Big Green Egg. We maken er heerlijke bijgerechten bij, zoals geroosterde Chinese kool en gepofte paprika. Kortom: een feestje! En we sluiten af met een appelgalette oftewel een ala minute gebakken dunne appeltaart gevuld met crème van amandel, ook gegaard op de BBQ (al mag het ook in de oven). Deze Grote Vaderdag BBQ-Workshop is een leuke, leerzame én lekkere activiteit voor alle vaders, waarbij iedereen kan meehelpen natuurlijk. Proeven doen we sowieso met het hele gezin. 

Hoe werkt deze online BBQ-workshop?
Onder professionele begeleiding van de Miele chefs én de Executive Chef van Big Green Egg gaan de vaders (en kinderen) aan de slag met een avontuurlijk en hoogstaand menu. Helemaal corona-proof: gewoon in jullie eigen keuken en tuin/terras. Met een online masterclass in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke thuiskok. Boodschappen doen is niet nodig. Je krijgt een foodbox thuis bezorgd met verse en voorbereide ingrediënten voor een volwaardig driegangenmenu voor vier personen, een stappenplan, een receptenboekje, een Miele schort, de link naar de online workshop en exclusieve toegang tot de privé-chat met de chefs van Miele en Big Green Egg. Deze workshop werkt extra goed als je in de tuin of op het terras een Big Green Egg hebt staan, maar je kunt ook prima meedoen met iedere andere afdekbare barbecue – het is wel belangrijk dat je barbecue goed af te sluiten is!

Alles in huis op Vaderdag

Datum: Je ontvangt op vrijdag 18 juni in de middag de Miele Foodbox op het opgegeven adres met daarin alle verse én voorbereide ingrediënten. Deze ingrediënten zijn drie dagen houdbaar (gekoeld bewaren). Heb je culinaire vragen over deze kookworkshop of kom je er tijdens het koken niet uit? Stel dan jouw vragen in de privé-chat op 20 juni 15:00 en 17:00. 

Prijs: €99,50 voor vier personen

Datum privé-chat: 20 juni 2021 (Vaderdag) tussen 15:00 – 17:00 uur.

Bijpassend wijnarrangement
Maak deze BBQ kookworkshop helemaal compleet met de speciaal geselecteerde wijnen van onze partner De Bruyn Wijnkopers. Klik hier om het bijpassende wijnarrangement te kopen.

Geef deze online masterclass cadeau voor Vaderdag en maak er voor het hele gezin een heerlijk smakende Vaderdag van. Eentje die je niet snel zal vergeten! Je kunt hem natuurlijk ook jezelf cadeau doen, daar krijg je ook geen spijt van.

Heb je nog vragen?
Bekijk dan de veelgestelde vragen op de Q&A Online Kookworkshops pagina.

 

Voor wie

Voor vaders, kinderen en iedereen die van een smaakvol voorgerecht, perfect geroosterde steak en heerlijk nagerecht houdt. 

Data
Vragen?

Heb je vragen tijdens de bereiding van het Vaderdagmenu? Stel je vraag aan de Miele chef of Big Green Egg Executive Chef tijdens de privé-chat op zondag 20 juni tussen 15:00 – 17:00 uur.

Algemene voorwaarden

Door te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Bekijk data en boek of bel (0347) 37 88 88*
Aanmelding

Telefonische aanmelding mogelijk van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur of zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.