Online workshop voor de combi-stoomoven

Online Kookworkshop voor de combi-stoomoven

Tijdens deze online workshop voor de combi-stoomoven leer je hoe jij het beste uit jouw Miele combi-stoomoven (DGC) kunt halen. In deze workshop ga je thuis aan de slag met het bereiden van drie fantastische gerechten waarbij je de belangrijkste functies in jouw combi-stoomoven ontdekt. Op deze manier leer je al kokend jouw combi-stoomoven goed kennen zodat je na deze workshop met nog meer plezier de heerlijkste gerechten uit jouw combi-stoomoven bereidt.

€ 85,00

Events

Hoe werkt deze online workshop?

Onder professionele begeleiding van de Miele chefs ga je thuis aan de slag om een heerlijk diner te maken uit je eigen combi-stoomoven. Helemaal corona-proof: gewoon in jullie eigen keuken. Met een online masterclass in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke thuiskok. Boodschappen doen is niet nodig. Je krijgt een foodbox thuis bezorgd met verse en voorbereide ingrediënten voor een volwaardige diner voor twee personen, een stappenplan, een receptenboekje, een Miele schort, de link naar de online workshop en exclusieve toegang tot de privé-chat met de Miele chef.

Wat gaan we maken?

We gaan een heerlijk voorgerechtje maken van sous-vide gamba’s en gepofte biet. Daarna ontdekken we verder de stoomfunctionaliteiten in jouw combi-stoomoven door een prachtig stukje ossenhaas te pocheren met behulp van stoom. Geserveerd met tomaat paprika saus, aubergine en Romanesco. Het dessert is een heerlijk luchtige cheesecake brownie waarbij we zowel stomen als bakken (combi-koken functie).

Doe mee met de online workshop combi-stoomoven en word meester van jouw combi-stoomoven. Ontdek alle fijne kneepjes van het koken met stoom en tover voortaan zelf de lekkerste gerechten uit jouw Miele combi-stoomoven.

Wat je kunt verwachten

  • Duur: +/- 3 uur
  • Datum: verschillende data
  • Prijs: €85,00 voor 2 personen
Naar boven