DG 6001 - Vrijstaande stoomoven voor gezond koken als ideale aanvulling voor uw keuken.--
  • voor gezond koken als ideale aanvulling voor uw keuken.--
  • Paneel--
 

DG 6001
Vrijstaande stoomoven
voor gezond koken als ideale aanvulling voor uw keuken.

  • Display met 7 segmenten en sensorbediening - EasySensor
  • Uitmuntende resultaten dankzij MonoSteam-technologie

    MonoSteam

    Ideaal voor stoomovens met een kleine bereidingsruimte: de stoomopwekker bevindt zich in het waterreservoir en de stoom komt via een inlaatopening in de bereidingsruimte.
  • Eenvoudige bereiding van een compleet gerecht - menu koken
  • Stomen op 3 niveaus tegelijkertijd
  • Eenvoudige reiniging en compact - 24 l roestvrijstalen ovenruimte
 
  • Obsidiaanzwart
Prijs: EUR 799,00**
**  alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten
  In winkelmand
Leverbaar
Levertijd 1 - 3 werkdagen
Dealer zoeken
DG6001

Overzicht van alle productvoordelen - DG 6001

Highlights

Externe stoomopwekking 

Voordelig: stoom van buitenaf 

Stoomopwekking buiten de ovenruimte: levensmiddelen worden gelijkmatig gaar en hun kleur blijft behouden. 

Meer informatie

    Bereidingsruimte

    Roestvrijstalen ovenruimte 

    Professioneel uitgerust 
    Alleen bij drukstoomovens

    Hoogwaardig en makkelijk in gebruik: onze stoomovens zijn allemaal van een roestvrijstalen ovenruimte voorzien. 

    Meer informatie

    Diverse gebruiksmogelijkheden

    Inmaken 

    Lang houdbaar: fruit, groente, vlees en worst kunnen met de stoomoven bijzonder makkelijk worden ingemaakt. 

    Gezonde producten uit de zee: vis en zeevruchten worden perfect gegaard en behouden hun aroma en vorm.

    Vlees

    Mals en sappig: vlees uit de stoomoven scoort met de intensieve eigen smaak.

    Bijgerechten 

    Altijd erbij: aardappelen, rijst en pasta passen bij elk gerecht en leveren een hoge voedingswaarde. 

    Desserts 

    Het beste komt als laatste: ook desserts kunt u op verschillende manieren bereiden in de Miele-stoomoven.

    Eieren koken 

    Zacht, gemiddeld of hard? Op 100 °C heeft u in enkele minuten uw perfecte eitje bij het ontbijt 

    Yoghurt bereiden 

    Zelfgemaakt: in slechts 5 uur kunt u op 40 °C met de stoomoven uw eigen yoghurt maken. 

    Babyflessen desinfecteren 

    In slechts 15 minuten kiemvrij: babyflessen kunt u snel en gemakkelijk bij 100 °C desinfecteren. 

    Soepen 

    Of romig of helder: soepen in talloze variaties zijn een geliefd voorgerecht. 

    Blancheren 

    Optimale voorbereiding: blancheer fruit en groente om het daarna met de beste kwaliteit houdbaar te maken. 

    Ontdooien 

    Zacht voor diepvriesproducten: deze kunt u behoedzaam op ca. 60 °C en dus onder ideale omstandigheden ontdooien.

    Verwarmen 

    Alsof het vers is: gerechten van de vorige dag kunnen in enkele minuten op 80–100 °C perfect worden geregenereerd 

    Sous-vide koken 

    Culinair genot: vacuüm bereid vlees, groente of fruit zorgt voor de ultieme smaakbeleving.

    Gistdeeg laten rijzen 

    Luchtig en soepel: met deze alleskunner lukt ook gistdeeg, deeg rijst prima op 40 °C. 

    Vochtige doekjes verwarmen 

    Professioneel verwend: overhandig uw gasten na een menu vochtige doekjes uit de Miele-stoomoven. 

    Warmhouden 

    Wordt er iets later gegeten? Uw stoomoven houdt de gerechten automatisch tot wel 15 minuten warm voor u. 

    Sap bereiden 

    Maak lekkere sap of gelei van fruit: door met stoom sap te bereiden, gebeurt dit op behoedzame wijze. 

    Chocolade smelten 

    Zoete verleiding: op 90 °C smelt chocolade zonder te klonteren en te verbranden, voor taarten en koekjes. 

    Ontvellen 

    Eenvoudig verwijderd: tomaten, nectarines, amandelen en meer kunt u na 1–4 minuten in de stoomoven ontvellen. 

    Inmaakglazen steriliseren 

    Ideaal voorbereid: u kunt glazen optimaal desinfecteren voor het inmaken van fruit etc. 

    Groente 

    Puur natuur: door de behoedzame bereiding in de stoomoven blijft de eigen smaak behouden en het is zeer gezond. 

    Genot

    Bereiden onafhankelijk van hoeveelheid 

    Diverse hoeveelheden, dezelfde bereidingstijd 

    Altijd dezelfde tijd: of uw gerecht nu 100 g of 1 kg weegt, de bereidingsduur blijft steeds hetzelfde. 

    Meer informatie

    Opbouw/Functie

    Externe stoomopwekking 

    Voordelig: stoom van buitenaf 

    Stoomopwekking buiten de ovenruimte: levensmiddelen worden gelijkmatig gaar en hun kleur blijft behouden. 

    Meer informatie
    Afbeelding dient als voorbeeld
    *Consumentenadviesprijs incl. BTW
    ** alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten
    ** alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten