Innovation Generatie 7000

Meer innovatie dan ooit tevoren.

Nieuwe Generatie 7000

Wij geloven dat iets goeds alleen maar beter kan worden. Sinds Miele is opgericht in 1899, staan wij voor toonaangevend ingenieurswerk, fascinerende technologie en een buitengewoon ontwerp. De nieuwe Generatie 7000 is weer toonaangevend. De Generatie 7000 gaat nu een stap verder en zal de toekomst vorm geven.

DESIGN VITROLINE

ELEGANT GLASWERK | TIJDLOOS | MODERN

DESIGN PURELINE

HORIZONTALE LIJNEN | GLASACCENTEN | MARKANTE HANDGREEP

DESIGN ARTLINE

MINIMALISTISCH | GREEPLOOS | PERFECTE INTEGRATIE

DESIGN CONTOURLINE

KLASSIEK | ROESTVRIJ STAAL | FUNCTIONEEL

UITSTEKEND DESIGN VAN MIELE

reddot design award ontvangen voor de designlijnen ArtLine, VitroLine en ContourLine.

iF design award 2019 ontvangen voor de designlijnen VitroLine en ArtLine.

DIALOG OVEN

MIELE PRESENTEERT WERELDNIEUWS: DE DIALOG OVEN

De Miele Dialog oven verandert alles wat je tot nu toe wist van koken. Met de innovatieve technologie wordt het onmogelijke mogelijk. Sensoren houden voortdurend de ingrediënten in de gaten en zorgen dat een gerecht gelijkmatig en volledig wordt gegaard. Vlees, vis en groenten kunnen zo tegelijkertijd worden bereid en heel nauwkeurig worden gegaard. Welkom in de future van koken.

OVENS

TASTECONTROL

Verbrande gerechten of ongewenst nagaren behoren tot het verleden. Dankzij TasteControl gaat de ovendeur automatisch open wanneer het gerecht naar behoren is bereid en koelt de oven snel af. Als je afzonderlijke onderdelen wilt warmhouden of het vlees wilt laten rusten, kun je precies instellen welke temperatuur moet worden aangehouden.

STOOMOVENS

DUALSTEAM

Onze krachtigste stoomoven tot nu toe. DualSteam sluit aroma's en voedingsstoffen snel in en zorgt ook voor een gelijkmatige temperatuur en vochtigheid in de hele ovenruimte. Zo exact, dat de temperatuur tot op de graad nauwkeurig kan worden ingesteld voor probleemloos sous vide koken.

INDUCTIEKOOKPLATEN

INTELLIGENTE PANHERKENNING

Het maakt niet uit waar op de inductieplaat je de pan zet, de temperatuurinstellingen bewegen mee. Dit houdt in dat je veel meer vrijheid en flexibiliteit hebt bij het bereiden van een menu, vooral wanneer dit bestaat uit veel verschillende componenten.

Naar boven