De Week van Het Vergeten Kind

Miele doneert €2,50 bij elke bestelling

In de Week van het Vergeten Kind van 29 januari t/m 4 februari 2020 doneert Miele €2,50 voor elke bestelling die geplaatst is in de Miele webshop.

Naar de shop

Wij doneren dankzij u!

De week van Het Vergeten Kind

Help jij ook mee?

Als trouwe sponsor van Stichting Het Vergeten Kind, doneert Miele tijdens de Week van Het Vergeten Kind (29 januari t/m 4 februari 2020) € 2,50 voor elke geplaatste order in de webshop. Met het opgehaalde bedrag wordt een nieuw Heppie (t)Huis gerealiseerd. Miele doneert naast een geldbedrag onder andere wasmachines en keukenapparatuur voor dit nieuwe huis. 

Video Het Vergeten Kind

Teken de petitie, stop doorverhuizing!

Het is de week Het Vergeten Kind. Miele is al 4 jaar partner van Het Vergeten Kind, en wij geloven dat ‘Ieder kind een veilig en liefdevol thuis verdient'. Wij hopen dat je samen met ons deze actie wilt ondersteunen door middel van het tekenen van de petitie.

Bekijk de video Ja, ik teken de petitie!

Wat is Heppie (t)Huis?

Over Heppie (t)Huis

Wat is het Heppie (t)Huis?

Als familiebedrijf hecht Miele grote waarde aan de groei en ontwikkeling van mensen. Dit kan alleen in een veilige, stabiele omgeving. Het Heppie (t)Huis van Stichting Het Vergeten Kind geeft 8 kinderen en jongeren die (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen, een veilige, stabiele woonplek. In een fijne, sociale omgeving vlakbij vrienden, school en (sport)club, worden deze kinderen overspoeld met positieve aandacht. Zo maken deze kinderen weer onderdeel uit van een hartelijke familie, bouwen ze een (h)echte band op met elkaar en sterken zij hun zelfvertrouwen. Miele doneert onder andere wasmachines en keukenapparatuur aan het Heppie (t)Huis.

Lees meer

Het Vergeten Kind

Over Het Vergeten Kind

Wat doet Het Vergeten Kind?

Ieder kind verdient een liefdevol thuis waar het mag blijven. Onnodig doorplaatsen van uit huis geplaatste kinderen moeten stoppen. In Nederland wonen ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Bij 55.000 kinderen gaat het zo mis dat ze niet meer thuis kunnen wonen. Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kwetsbare groep, door activiteiten en evenementen te organiseren die een directe positieve invloed hebben op het leven van deze kinderen. Daarnaast richten zij zich ook op duurzame en structurele verbetering van hun situatie, door o.a. het Heppie (t)Huis.

Ik wil doneren aan Het Vergeten Kind Lees meer over Het Vergeten Kind
Kookboek Zoete spruiten

Kookboekje voor kinderen

"Zoete spruiten" is een kinderkookboek met daar in 30 lekkere kidsproof-recepten. In het boek staan allerlei leuke recepten! Van Hiep-hiep-hoera pizza tot aan Woeste worst wrap. Het kookboek is samengesteld door 24Kitchen-chef Roberta Pagnier en heeft 112 pagina's.

Dit boek is bij ons in de shop verkrijgbaar en levert al langere tijd een bijdrage aan Het Vergeten Kind. 

Bestel nu