Laat gratis een keukenontwerp maken

Bent u uw bestaande of nieuwe keuken aan het (her)inrichten? In dat geval kunt u uw bezoek aan het Miele Experience Center combineren met het laten maken van een keukenontwerp door een interieurarchitect van de Inspiration Tour. En dat is volledig kosteloos!

Meld u aan

Inspiration Tour

Inspiratie opdoen voor thuis?

Ontwerp samen met een professionele interieurarchitect of topstylist de keuken van uw dromen! De interieurarchitecten van de Inspiration Tour staan op geselecteerde data voor u klaar in het Miele Experience Center in Vianen.

De architecten inspireren u maar al te graag met een keukenadvies op maat. Om zoveel mogelijk uit uw afspraak te halen, is het voorafgaand aan de dag belangrijk dat u zich goed voorbereid. Breng bijvoorbeeld uw wensen en woonstijl in kaart en neem foto’s en een plattegrond mee. Op basis hiervan maakt de interieurarchitect - samen met u - een 3D-schets en moodboard. Uiteraard ontvangt u deze sfeertekening van uw keuken met concrete suggesties, handige tips en leuke ideeën voor kleuren, materialen, stoffen en de indeling.

Na afloop heeft u een deskundig advies dat persoonlijk én direct toepasbaar is.

Maak een afspraak

Interieuradvies op maat

Via de website van de Inspiration Tour kunt u zich aanmelden voor één van de geplande adviesdagen in het Miele Experience Center.

Aanmelden

Aanmelden

Meld u aan voor de Inspiration Tour interieur adviesdagen!

Inspiration Tour

Via de website van de Inspiration Tour kunt u zich aanmelden voor één van de geplande adviesdagen in het Miele Experience Center. Via de aanmeldknop kunt u een datum en een tijdstip vastleggen, waarna u via e-mail een bevestiging ontvangt.​​​ 

De interieurarchitect van de Inspiration Tour gaat voor u - op de datum en het tijdstip dat u hebt vastgelegd, tussen 09:15 en 16:50 uur - aan de slag met een ontwerp op maat. Voorafgaand aan uw afspraak met de topstylist maakt u kennis met een Miele-adviseur. De adviseur neemt u - voor een complete woon- en foodbeleving - mee in de wereld van keukenapparatuur. Er staan in totaal 90 minuten voor u gereserveerd.

Data in 2017: