Kookboeken

Met de recepten uit de onderstaande kookboeken geniet u optimaal van de mogelijkheden van uw keukenapparatuur. U bestelt de boeken eenvoudig in de Miele Shop.

Kookboek VitaSteam Basics

Koken met de stoomoven vraagt om een andere aanpak. VitaSteam Basics speciaal voor de stoomovens uit de 4000- en 5000-serie bieden u daarbij de helpende hand. Het kookboek geeft u de basis om met de stoomoven aan de slag te gaan. Een echt basisboek dus, maar ook een boek vol recepten die laten zien hoe leuk, lekker, gemakkelijk en gezond stomen is.

Bestel kookboek in de Miele Shop

Kookboek Oven

De Miele-oven beschikt over een groot aantal verschillende bereidingssystemen. In het bijzondere kookboek Oven vindt u niet alleen een aantal basisprincipes over het bereiden van brood, vlees, aardappelen en groenten, maar ook de geadviseerde ovenfunctie bij elk gerecht.

Bestel kookboek in de Miele Shop

Kookboek Combimagnetron

De mogelijkheden van de Miele-combimagnetron sluiten perfect aan op wisselende kookbehoeften. U vindt er diverse gerechten voor bereiding met de magnetronfunctie, maar ook met de oven, braadautomaat, grill en uiteraard gecombineerd.

Bestel kookboek in de Miele Shop

Kookboek Combi-stoomoven

Dit kookboek is voor de stoomovens met oven uit de 4000-serie. Met de bijgevoegde kooktabel is het kookboek geschikt voor de stoomovens XL met oven uit de 5000-serie. Dit kookboek geeft u de basis om met de stoomoven met oven (XL) aan de slag te gaan.

Bestel kookboek in de Miele Shop

Kookboek Koken in de gourmet-warmhoudlade

In de gourmet-warmhoudlade kunt u met de functie slow cooking vlees en andere gerechten behoedzaam en smaakvol bereiden. Slow cooking is een professionale manier van koken om vlees mals, aromatisch en sappig te bereiden. In dit kookboek staan tal van recepten en inspiraties, waarbij het koken op lage temperatuur centraal staat. Geschikt voor de gourmet-warmhoudlades ESW 5080-29, ESW 5080-14, ESW 6114, ESW 6229 en ESW 6214.

Bestel kookboek in de Miele Shop
Echt lekker koken

Kookboek 'Echt lekker koken'

In dit kookboek zijn vele gerechten opgenomen, speciaal voor de oven en kookplaat, waarbij de receptuur varieert van snel en makkelijk tot wat uitgebreider. Zo leest u hoe u de perfecte gehaktbal moet maken, hoe u zelf een rode wijnsaus bereidt of hoe u een visbouillon trekt. Om uw culinaire kennis nog wat aan te scherpen is elk hoofdstuk voorzien van een portie basiskennis.

Bestel kookboek in de Miele Shop

Kookboek Gezonde babyvoeding uit de stoomoven

In dit kookboekje kunt u lezen hoe eenvoudig en gezond het maken van babyvoeding is in een Miele-stoomoven. In dit kookboek vindt u 10 babymenu’s, zoals wortel met aardappel en varkensfilet en bloemkool met aardappel en vis. Alles is gericht op de gezondheid van uw baby.

Bestel kookboek in de Miele Shop