Ovendemonstraties Amsterdam

Heb je interesse in een Miele oven? Dan kun je kosteloos deelnemen aan één van de oven demonstraties in het Miele Experience Center Amsterdam. Er worden wekelijks demo’s gegeven van de Dialog oven, (combi)stoomoven en oven- magnetroncombinatie.

 

I.v.m. de maatregelen om corona-verspreiding te voorkomen vinden er de komende tijd alleen stoomoven demonstraties op zaterdag plaats. 

Stoomoven demonstratie

Stoomdemonstratie

Koken met stoom geeft een andere dimensie aan koken en je eten. Door deze bereidingswijze blijft de smaak van gerechten veel beter bewaard. Tijdens een stoomdemonstratie krijg je uitleg over de stoomovens van Miele en kun je de smaak van met stoom bereide gerechten ervaren.


Meer informatie
Combistoomoven demo

Kitchen Experience

Met de keukenapparatuur van Miele ervaar je ongekende vrijheid in de keuken. Tijdens een Kitchen Experience maak je in een kleine groep kennis met bijvoorbeeld de stoomoven, combi-stoomoven of inductieplaat.


Meer informatie

Dialog ovendemonstratie

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van de Dialog oven? Schrijf je dan in voor de demonstratie en leer meer over de verschillende functies van deze veelzijdige oven. De demonstratie vindt plaats in een kleine groep, zodat er genoeg tijd is voor vragen.


Meer informatie