Kookworkshop Moderne kooktechnieken

Diverse data  
Kookworkshop Moderne Kooktechnieken

Is het nou een olijf of lijkt het maar zo? En hoe maak je dat spannende, wollige schuim? Bij de workshop Moderne Kooktechnieken ga je als een culinaire uitvinder aan de slag met wetenschap in de keuken – de laatste technologische snufjes én tips en tricks uit de moleculaire cuisine.

Onder leiding van het Miele-kookteam bereid je vier gangen en leer je al kokend allerlei avontuurlijke technieken toepassen: drogen, vacuümeren, garen met hoge druk en sous-vide, en de stoomoven gebruiken als een pro. Je gaat experimenteren met smaken en structuren, zoals schuim – van dikke fluffy mousse tot broze belletjes –, glanzende eetbare parels en smakelijke poeders en krokantjes. Ook ontrafel je de geheimen van bindmiddelen en de culinaire toepassing van gassen. Zo leer je thuis te koken als een avant-gardistische chef. 

Daag jezelf uit met de workshop Moderne Kooktechnieken en kom thuis met een nieuw arsenaal aan tools waarmee je verbluffende gerechten op tafel zet. Een ‘simpel’ etentje bij jou thuis is hierna nooit meer hetzelfde… 

Datum: diverse data

Prijs per persoon: € 79,50

Locatie: Miele Experience Center - Vianen. Klik hier voor de route

Uw gastheer/gastvrouw Miele-kookteam
Voor wie

Voor iedereen die een boost wil geven aan zijn/haar culinaire creativiteit.

Datum
Prijs per persoon

€ 79,50

Algemene voorwaarden

Door te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Bekijk data en boek of bel (0347) 37 88 88*
Aanmelding

Telefonische aanmelding mogelijk van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur of zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.