Terug

Kookworkshop Moderne kooktechnieken

14 september & 7 december 2019 - nieuwe receptuur  
Kookworkshop Moderne Kooktechnieken

Wilt u een extra dimensie geven aan uw gerechten? Tijdens deze workshop ontdekt u een interessante manier van eten bereiden, namelijk de wereld van moleculair koken. U creëert onder andere mousses en schuim.

Moleculair koken, wat is dat eigenlijk? Simpel gezegd is het de toepassing van wetenschap binnen het koken. Er zijn restaurants die hier al gebruik van maken, maar ook u als thuischef kunt het leren.

Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met verschillende bindmiddelen, bereidingen en technieken. Het gaat bijvoorbeeld over technieken als impregneren en sous-vide garen. Met de ingrediënten van Unique Products maakt u in een handomdraai espuma (schuim), alginaat bolletjes en agar spaghetti.

Spectaculaire structuren én ook nog eens lekkere, mooie gerechten. Meld u aan en leer koken als een echte chef. 

Datum: zaterdag 14 september & 7 december 2019

Tijd: 10:30 - 15:30 uur

Prijs per persoon: € 69,50

Locatie: Miele Experience Center - Vianen. Klik hier voor de route.
 

Uw gastheer/gastvrouw Miele-kookteam
Voor wie

Voor iedereen die een boost wil geven aan zijn/haar culinaire creativiteit.

Datum
Prijs per persoon

€ 69,50

Algemene voorwaarden

Door te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Bekijk data en boek of bel (0347) 37 88 88*
Aanmelding

Telefonische aanmelding mogelijk van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur of zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.