Nieuw in Den Haag

Miele Center

Van harte welkom bij het eerste Miele Center van Nederland! U kunt hier terecht voor een deskundig advies op maat en de aankoop van al uw Miele-apparaten en accessoires. Wij verwelkomen u graag in deze prachtige winkel aan de Passage in Den Haag.

Wasmiddelpakket cadeau bij aankoop van een TwinDos-wasmachine

Tijdelijk Miele-wasmiddelpakket voor 1 jaar wassen cadeau!

Geef het doseren van wasmiddel in handen van de Miele W1 TwinDos. Alleen Miele biedt namelijk een uniek, automatisch doseersysteem met een 2-fasen-wasmiddel voor een bewezen,onovertroffen schone was. En kiest u nu voor een W1-wasmachine met TwinDos, dan ontvangt u een wasmiddelpakket UltraPhase 1 en 2 voor 1 jaar wassen cadeau!

Lees meer over de actie
MCI

Elke zaterdag demonstraties in het Miele Center

Bent u benieuwd naar de werking van de nieuwe TwinDos wasmachine met automatisch doseersysteem? Of zou u graag de strijkmachine uitproberen? U kunt hiervoor elke zaterdag terecht bij het Miele Center. Een medewerker zal het gebruik van de apparaten demonstreren en hierbij uitleg geven. Er is alle ruimte voor zowel het stellen van vragen als het zelf uit testen van de apparatuur. 

Daarnaast worden er op verscheidene zaterdagen kookdemonstratie gegeven waarbij een chef met behulp van Miele-apparatuur kleine gerechtjes maakt. U kunt alle vragen stellen betreft apparatuur en de inrichting van uw keuken, maar ook vragen over recepten en kooktips zijn welkom. De kookdemonstraties vinden plaats op de volgende zaterdagen: 27 augustus, 10 en 24 september, 8 en 22 oktober. 

Stuur voor meer informatie een e-mail naar info@mielecenterdenhaag.nl of bel 070-3635729.

Klik hier voor meer informatie

Meer informatie:

KookdemonstratiesActies

Miele Center
Passage 11
2511 AB Den Haag
T. 070-363 57 29

Openingstijden:
Ma                  12:00-18:00 uur
Di/wo/vr/za     10:00-18:00 uur
Do                  10:00-21:00 uur
Zo                   12:00-17:00 uur