Miele Fashion

Miele Fashion Adobe Stock

Emotie, persoonlijkheid, stijl

Mode is meer dan het kopen en dragen van een nieuw gekocht outfit. Het geeft een emotie weer en bewust of onbewust bepaal je met jouw kleding wat je wil uitstralen. Of je graag voor de laatste trends shopt of juist voor kleding die je als een tijdloos kledingstuk beschouwt, je wilt het natuurlijk wel zo lang mogelijk mooi houden. Zelfs na veelvuldig wassen.

Getty Images, Getty Images for Kaftan Citra

Modetrends

Waarschijnlijk verandert niets in de wereld zo snel als mode. Wat vandaag uit de mode is, kan morgen weer helemaal in zijn, en andersom. Trendsetters, modejournalisten, sterren, bloggers en designers uit de hele wereld laten zien wat in is, en wat je beter niet kunt dragen.

Lees meer over de modetrends
Adobe Stock

Modedesigners

Ten minste twee keer per jaar gaan de harten van alle fashionista's sneller kloppen. Dan presenteren de internationale ontwerpers en modelabels hun voorjaars-/zomercollecties en herfst-/wintercollecties tijdens shows in Milaan, Parijs, New York, Londen en Berlijn. De must-haves van het volgende seizoen worden getoond. Maar wat is eigenlijk het verhaal achter het modemerk? Neem een kijkje in de modewereld.

Lees meer over de modedesigners

Contact

Contact