Online kookworkshop: Italië in je keuken!

31 oktober 2020  
Online kookworkshop italie

Je kookkennis bijspijkeren en dezelfde avond nog een geweldig menu koken met behulp van ervaren chefs, gewoon in je eigen keuken? Dat kan met onze online workshops, nieuw bij het Miele Culinary Institute. Deze maand: Italië in je keuken!

Italiaans eten is zoveel meer dan een salade caprese, pizza en tiramisú. Het is een eeuwenlange culinaire traditie met eindeloze regionale variaties en invloeden. Het is dan ook hoog tijd om eens verder te koken dan je neus lang is. 

Speciaal voor deze online workshop heeft de Italiaanse chef Andrea Rinaldi, pastakampioen van het jaar 2019, een heerlijk seizoensmenu gecreëerd. Met krachtige primi, uitgebreide secondi en zalig zoete dolci toe. Al doende leer je de fijne kneepjes van het pasta-draaien en maak je daarbij een spannende wildsaus. Ook bereid je kalfskoteletten in ‘Milanese’ stijl met allerlei ‘contorni’, heerlijke en typisch Italiaanse bijgerechten. We sluiten af met een zalig nagerecht van chocolade en peer.

Onder professionele begeleiding van de Miele chefs kook je een geweldig origineel Italiaans driegangenmenu met nieuwe smaken en ingrediënten uit het seizoen. Helemaal corona-proof: gewoon in je eigen keuken. Met een online masterclass in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke keuken. Boodschappen doen is niet nodig: kort voor de workshop ontvang je een maaltijdbox thuisbezorgd, met daarin alle verse én voorbereide ingrediënten om het menu van de workshop thuis te bereiden. 

Doe mee en haal met de Miele online kookworkshop de heerlijkste originele Italiaanse smaken in je keuken en leer écht Italiaans koken voor de fijnproever! A tavola!

De Miele kookworkshop online kost € 72,50 incl btw (2 personen)

Daarvoor krijg je: een maaltijdbox thuis bezorgd met alle rauwe en panklare ingrediënten voor een volwaardig driegangendiner voor twee personen, een receptenboekje met allergenen, een Miele-schort en de link naar de online-workshop en exclusieve toegang tot de live Q&A met de Miele-chef.

Wij gaan er vanuit dat je de volgende basis-ingrediënten in huis hebt:

  • Olijfolie extra vierge
  • Neutrale olie of rijstolie
  • Peper en zeezout (molen)
  • Bloem
  • Eieren
  • Roomboter
  • Brood om bij het menu te serveren als je dat lekker vindt

Daarbij is het voor deze kookworkshop handig om een rasp, handmixer, deegroller en eventueel een pastamachine in huis te hebben. Geen pastamachine? Dan hebben de chefs een andere oplossing voor je tijdens de online kookworkshop. Het is overigens niet noodzakelijk om Miele apparatuur, zoals een stoomoven, in je keuken te hebben staan.  

Prijs: € 72,50

Datum: 31 oktober

Algemene voorwaarden

Door te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Bekijk data en boek of bel (0347) 37 88 88*
Aanmelding

Telefonische aanmelding mogelijk van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur of zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.