Online kookworkshop: Nazomer in je keuken!

 
Online kookworkshop

Je kookkennis bijspijkeren en dezelfde avond nog een geweldig menu koken met behulp van ervaren chefs, gewoon in je eigen keuken? Dat kan met onze online workshops, nieuw bij het Miele Culinary Institute.   

We trappen af met een heerlijke seizoensworkshop, met alle smaken van de nazomer. Die worden kort voor de workshop thuisbezorgd in een maaltijdbox, met daarin alle ingrediënten om het driegangenmenu van de workshop thuis te kunnen bereiden. 

De online kookworkshops worden georganiseerd vanuit het Miele Experience Center. De Miele chefs leren de deelnemers in een masterclass alle tips en trics om het menu te koken. Met duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke keuken. De chefs helpen je op weg met de voorbereiding, en er is veel ruimte om vragen te stellen tijdens de exclusieve live Q&A. Rond etenstijd geef je het menu zelf de finishing touch. 

Leer de moderne kooktechnieken en haal de smaken van de nazomer in huis met de Miele online kookworkshop: Nazomer in je keuken! Het menu is voor twee personen. Ideaal voor een 1,5 meter-proof-etentje met z'n tweetjes.

De Miele kookworkshop online kost € 72,50 incl btw (2 personen)

Daarvoor krijg je: een maaltijdbox thuis bezorgd met alle rauwe en panklare ingrediënten voor een volwaardig driegangendiner voor twee personen, een receptenboekje met allergenen, een Miele-schort en de link naar de online-workshop en exclusieve toegang tot de live Q&A met de Miele-chef.

Wij gaan er vanuit dat je de volgende basis-ingrediënten in huis hebt:

  • Olijfolie extra vierge
  • Neutrale olie of rijstolie
  • Peper en zeezout (molen)
  • Roomboter
  • Brood om bij het menu te serveren als je dat lekker vindt

Prijs: € 72,50

Datum: 26 september 

Algemene voorwaarden

Door te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Bekijk data en boek of bel (0347) 37 88 88*
Aanmelding

Telefonische aanmelding mogelijk van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur of zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.