Online Kookworkshop: Heerlijk Hollands slowcooking

Kook met ons op 6 of 7 maart  
Slowcooking

Tijd maakt alles lekkerder. Smaken die de tijd nemen om zich met elkaar te verbinden, stevige structuren die zacht en sappig worden. In deze online workshop van het Miele Culinary Institute leer je hoe je de tijd voor jou het werk laat doen, met heerlijke Hollandse gerechten als resultaat.

Wat gaan we maken?

Onder leiding van de Miele’s culinaire experts ga je aan de slag met lekkere stoofgerechten met een Hollandse signatuur. De klassieke smaken en ingrediënten van de Lage Landen zijn perfect om lekker lang te laten pruttelen. We gaan zachtjes zuurkool smoren, die we serveren met snoekbaars. Als hoofdgerecht stoven we een sukade tot die helemaal sappig is én bakken we een gesplitste sukade tot deze rosé krokant gebakken is met geroosterde groenten en romige aardappelmousseline. En toe maak je je eigen stroopwafelparfait. Hollandse pot was nog nooit zo avontuurlijk.  

Hoe werkt deze online kookworkshop?

Onder professionele begeleiding van de Miele chefs kook je een geweldig origineel Hollands driegangenmenu met nieuwe smaken en ingrediënten uit het seizoen. Helemaal corona-proof: gewoon in je eigen keuken. Met een online masterclass in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke keuken. Boodschappen doen is niet nodig. Je krijgt een foodbox thuis bezorgd met verse en voorbereide ingrediënten voor een volwaardig driegangendiner voor twee personen, een receptenboekje met allergenen, een Miele schort en de link naar de online-workshop en exclusieve toegang tot de live Q&A met de Miele chef.

Doe mee en haal met de Miele online kookworkshop heerlijkste Hollandse smaken je keuken binnen. Terwijl jij de rest van de dag thuis werkt, stooft op het kleinste pitje van je fornuis je diner zachtjes gaar. Zo laat je de tijd zijn werk doen. Geniet smakelijk!

Wanneer je dit heerlijk Hollandse diner op tafel zet is aan jou.

Je ontvangt op 5 maart in de avond de Miele Foodbox op het opgegeven adres met daarin alle verse én voorbereide ingrediënten om het menu van de workshop thuis te bereiden. Deze ingrediënten zijn 3 dagen houdbaar. Heb je culinaire vragen over deze Nederlandse kookworkshop of kom je tijdens het koken er niet uit? Stel dan jouw vragen in de live Q&A op 6 maart  tussen 14:00 en 16:00 aan de Miele chefs.

Prijs: € 80,00 (2 personen)

Datum: Je ontvangt de Miele foodbox op 5 maart, de ingrediënten zijn tenminste drie dagen goed. Aan jou de keuze wanneer je dit driegangenmenu op tafel zet.

Datum live-chat: 6 maart tusesn 14:00 en 16:00.

 

 

Voor wie

Voor echte kookliefhebbers.

Data
Vragen?

Heb je vragen tijdens de bereiding van het Heerlijk Hollands menu? Stel je vraag aan de Miele chef tijdens de live Q&A op 6 maart tussen 14:00 en 16:00.

Algemene voorwaarden

Door te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Bekijk data en boek of bel (0347) 37 88 88*
Aanmelding

Telefonische aanmelding mogelijk van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur of zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.