Online kookworkshop: Indonesische klassiekers

Kook met ons op 17 en 18 april  
indonesischeklassiekers

Het lijkt zo simpel: een bord nasi met atjar, saté en gado gado. Maar de perfecte nasi bereiden, met crunchy gebakken rijst, groenten met een bite en sappige kleine sateetjes: dat is echt een kunst. Het geheim zit ‘m in het juiste recept en technieken. In de online workshop Indonesische Klassiekers leer je de lekkerste ‘evergreens’ uit het Indonesisch culinair erfgoed bereiden. Zo kom je thuis in tropische sferen.  

Wat gaan we maken?

Nu we niet op reis kunnen, halen we de smaken van de Indonesische keuken naar hier. Miele chefs Mark en Aart kennen die als hun broekzak: Mark dankzij zijn Indische achtergrond, zijn collega Aart reisde meermaals door de archipel om zich helemaal onder te dompelen in de culinaire wereld daar. We gaan aan de slag met de originele Indonesische recepten, maar dan aangepast aan de gemakken van de moderne keuken: gado gado met knapperig gestoomde groenten en een heerlijk romige satésaus, nasi goreng met perfect krokante rijst en bomvol smaak, met pit van een zelfgemaakte sambal badjak en het zoetzuur van huisgemaakte atjar. Verder gaan we échte Indonesische saté rijgen: saté lillit en saté Madura. 

Hoe werkt deze online kookworkshop?

Onder professionele begeleiding van de Miele chefs kook je de heerlijkste Indonesische klassiekers. Helemaal corona-proof: gewoon in je eigen keuken. Met een online masterclass in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke thuiskok. Boodschappen doen is niet nodig. Je krijgt een foodbox thuis bezorgd met verse en voorbereide ingrediënten voor een volwaardig diner voor twee personen, een stappenplan, een receptenboekje met allergenen, een Miele schort en de link naar de online workshop en exclusieve toegang tot de live Q&A met de Miele chef.

Doe mee met de online workshop Indonesische klassiekers en word meester van de perfecte nasi en saté. Maak je leven wat spicier met je eigen sambal en haal en passant wat tropische zon in je eigen keuken. Selamat makan!

Prijs:  € 80,00 voor twee personen

Datum: Je ontvangt de Miele foodbox op 16 april, de ingrediënten zijn tenminste drie dagen goed. Aan jou de keuze wanneer je dit driegangenmenu op tafel zet

Datum live-chat: 17 april tussen 14:00 en 16:00.

Heb je nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen op de Q&A Online Kookworkshops pagina.

Voor wie

Voor echte kookliefhebbers.

Data
Vragen?

Heb je vragen tijdens de bereiding van het Indonesische klassiekers menu? Stel je vraag aan de Miele chef tijdens de live Q&A op 17 april tussen 14:00 en 16:00.

Algemene voorwaarden

Door te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Bekijk data en boek of bel (0347) 37 88 88*
Aanmelding

Telefonische aanmelding mogelijk van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur of zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.