Online kookworkshop: next level sushi

Kook met ons op 28 of 29 mei  
Sushi workshop

Sushi maken is niet heel moeilijk. Perfecte sushi maken is daarentegen een kunst. Rijst met precies de goede bite, de juiste temperaturen en smaken… Als je dat eenmaal onder de knie hebt, wil je nooit meer terug. Met deze online kookworkshop van het Miele Culinary Institute leer je sushi en andere Japanse gerechtjes maken als een echte pro! 

Goede sushi valt en staat bij de juiste ingrediënten en technieken. Wie daar alles van weet is Arjan Siemerink van Yama foodservice, een bedrijf dat al 50 jaar de beste Japanse ingrediënten levert aan restaurants. In samenwerking met de Miele chefs leert hij je hoe je de lekkerste en mooiste Japanse hapjes bereidt. Een must voor de ervaren kookliefhebber.

Hoe werkt deze online workshop? 

Onder professionele begeleiding van de Miele chefs en Arjan Siemerink vorm en rol je de zaligste échte Japanse sushi. Helemaal corona-proof: gewoon in je eigen keuken. Met een online masterclass in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke keuken. Boodschappen doen is niet nodig. Je krijgt een foodbox thuis bezorgd met verse en voorbereide ingrediënten, een receptenboekje met achtergrondinfo, een Miele schort, de link naar de online workshop en exclusieve toegang tot een privé-chat met de Miele chef.

Wat gaan we maken?

Maki, tataki, de klassieke nigiri en de wereldberoemde ‘California roll’ - natuurlijk met lichte zoute sojasaus om in te dopen en wasabi voor de kick. Maar ook ‘tsukune’ (kipspiesjes) en hartverwarmende misosoep leer je thuis bereiden. In de box vind je ook een sushimatje waarmee je de strakste sushi rolt, voor een heerlijk en prachtig resultaat. Met deze workshop krijg je de tips en tricks om aan de slag te kunnen met de échte Japanse keuken. Zoals gezegd: sushi rollen is een kunst. Deze workshop is voor de gevorderde thuiskok en vraagt om tijd en aandacht. Zorg dat je op tijd begint. 

Doe mee, dompel je onder in de echte Japanse technieken en smaken en haal met de Miele online kookworkshop de heerlijkste Japanse hapjes je keuken binnen. Let the good times roll!

Wanneer ga je aan de rol?

Je ontvangt de Miele foodbox op 28 Mei . De ingrediënten zijn 3 dagen houdbaar. Aan jou de keuze wanneer je dit menu op tafel zet. Heb je culinaire vragen over deze kookworkshop of kom je tijdens het koken er niet uit? Stel dan jouw vragen in de privé-chat op 29 mei aan de Miele-chefs.

Prijs: €80,00 voor twee personen

Datum privé-chat: 29 mei tussen 14:00 en 16:00

Voor wie

Liefhebbers van sushi. 1 Foodbox is voor 2 personen.

Deze workshop is voor de gevorderde thuiskok en vraagt om tijd en aandacht. Zorg dat je op tijd begint. 

Data
Vragen?

Heb je vragen tijdens de bereiding van het sushi rollen? Stel je vraag aan de Miele chef tijdens de privé-chat op 29 mei tussen 14:00 en 16:00.

Algemene voorwaarden

Door te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Bekijk data en boek of bel (0347) 37 88 88*
Aanmelding

Telefonische aanmelding mogelijk van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur of zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.