Serviceafspraak maken

Ook na vele jaren trouwe dienst loont het zich vaak een Miele-apparaat te laten repareren met het oog op nog langer gebruiksplezier. Gespecialiseerde Miele-servicetechnici staan in dat geval voor u klaar om de reparatie snel en adequaat uit te voeren. U kunt een serviceafspraak 24 uur per dag en 7 dagen per week maken en zelf bepalen wanneer de Miele-servicetechnicus bij u langskomt.

Online serviceafspraak maken

U kunt op elk moment van de dag online een serviceafspraak inplannen met een servicetechnicus. U geeft aan welke periode u het beste uitkomt, waarna wordt weergegeven op welke tijden wij kunnen langskomen voor reparatie. Als u een tijd accepteert, dan wordt de afspraak geregistreerd en komt de servicetechnicus op de afgesproken datum en tijd bij u langs.

Maak online serviceafspraak

Reparatie van uw stofzuiger

Een storing aan uw stofzuiger verhelpen wij graag in onze werkplaats in Vianen. U kunt uw stofzuiger afgeven of opsturen. Indien u de stofzuiger opstuurt dan verzoeken wij u het apparaat goed te verpakken. Voor het retour sturen van uw gerepareerde stofzuiger worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Daarnaast ontvangen wij graag een kopie van de aankoopnota, een duidelijke storingomschrijving en uw contactgegevens.

Bezoekadres: De Limiet 2 4131 NR Vianen (Ut)
Verzendadres: Postbus 166, 4130 ED Vianen t.n.v. Werkplaats