Tijdelijke actie: Miele-stofzuiger cadeau bij W1-wasmachine en T1-droger

Bij een wasmachine en droger ontvangt u tijdelijk een

gratis Miele-stofzuiger

ter waarde van € 189,95.

Lees meer over de actie

Stofzuiger cadeau bij een wasmachine en droger

1,2,3... ALLES SCHOON!

Bij Miele houden we van een perfect schoon resultaat, overal, of het nu om uw favoriete zijden bloesje gaat of het handgemaakte tapijt op uw houten vloer. Wij gaan net als u voor het beste resultaat. Daarom ontvangt u nu, bij aankoop van een Miele-wasmachine én -droger tussen 19 juni en 20 augustus 2017, de Miele Complete C2 Ecoline in mangorood t.w.v. € 189,95 cadeau. Zo houdt u én uw was, én uw huis stralend schoon.

Tijdelijke actie
Koop een wasmachine én droger van Miele en ontvangt de Miele-stofzuiger Complete C2 EcoLine mangorood ter waarde van € 189,95 cadeau!

Bekijk de voordelen van Miele-wasmachines en Miele-drogers

Actievoordeel verzilveren

Heeft u in de actieperiode (19 juni tot en met 20 augustus 2017) zowel een wasmachine als een droger van Miele aangeschaft? Dan ontvangt u tijdelijk een Miele-stofzuiger Complete C2 EcoLine mangorood. Verzilver uw actievoordeel tot 31 augustus 2017 via onderstaande link.

Actievoordeel verzilveren

Voordelen

Unieke voordelen wasmachines en drogers

Setactie Miele gratis stofzuiger

De wasmachines van Miele bieden een opvallend rijke uitrusting met verschillende voordelen:

 • Thermo-SoftCare-trommel - bekijk video
  Sneller perfect gedroogd wasgoed: met voorstrijken wordt uw textiel al gestreken in de trommel.
 • CapDosing - bekijk video
  Handige capsules: u doseert speciaal wasmiddel, wasverzachter en booster eenvoudig via de wasmiddellade.​
 • Zeer laag energieverbruik
  Miele-wasmachines zijn milieuvriendelijk en gebruiken niet meer water en energie dan nodig is. 
 • Profi Eco-motor
  Krachtig en duurzaam: jaren energie-efficiënt en comfortabel wassen dankzij de koolborstelloze Profi Eco-motor.
 • Bescherming tegen waterschade
  Afhankelijk van uw eisen met betrekking tot bescherming tegen waterschade kunt u kiezen tussen het Watercontrol-systeem of het Waterproof-systeem. Dit is afhankelijk van het model.
 • Voorprogrammering
  Stel zelf in wanneer u het volgende programma wilt laten starten. Op het display kunt u aflezen hoe laat het huidige programma klaar zal zijn.

Bekijk alle specificaties per W1-wasmachine

De drogers van Miele beschikken over verschillende uiteenlopende voordelen:

 • Behoedzame droging - bekijk video
  De honingraatstructuur van de trommel is naar buiten toe gewelfd. Zo ontstaat in de uitholling van de honingraten een luchtkussen dat het wasgoed zachtjes opvangt, wat resulteert in minder kreukvorming.
 • Fris ruikend wasgoed - bekijk video
  Met FragranceDos wordt je wasgoed niet alleen lekker zacht, maar het gaat ook heerlijk ruiken. De Miele-geurflacons - in vijf frisse varianten - geven het wasgoed tijdens het drogen een frisse geur naar keuze.
 • Minder strijken dankzij SteamFinish
  Aan het einde van het droogproces wordt een waternevel aan de SoftCare-trommel toegevoegd, die door de warme drooglucht opwarmt. Het ontstane stoom maakt het wasgoed zichtbaar gladder.
 • Droog tot op de graad nauwkeurig - bekijk video
  PerfectDry herkent de hardheid van het water en stemt de programmaduur daarop af. Het wasgoed wordt niet te droog of te vochtig, maar precies zo droog als je van te voren hebt ingesteld.
 • Constant zuinig
  Dankzij EcoDry-technologie werken de Miele-warmtepompdrogers constant zuinig gedurende de lange levensduur van het apparaat.

Bekijk alle specificaties per T1-droger

*Actievoorwaarden

Actievoorwaarden

Deze actie geldt alleen voor de vanaf 19 juni tot en met 20 augustus 2017 in Nederland gekochte Miele-wasmachine in combinatie met een Miele-droger met een Nederlands bedieningspaneel. Het is niet noodzakelijk dat de apparaten tegelijkertijd zijn aangekocht, zolang zowel de wasmachine als de droger maar beide in de genoemde actieperiode zijn aangekocht in Nederland. Dit kan dus ook via twee verschillende verkooppunten. Een wasdroogcombinatie maakt geen onderdeel uit van de actie.

Tot 31 augustus 2017 heeft u de mogelijkheid uw gegevens op www.miele.nl/setactie in te vullen en vervolgens een kopie van de aankoopnota bij te voegen. Indien u twee aankoopnota's heeft, kunt u deze mailen naar info@miele.nl of sturen naar:

Miele Nederland B.V.
t.a.v. Set-actie wasmachine en droger
Antwoordnummer 10
4100 VP Vianen

Een postzegel plakken is niet nodig.

Per consument, bedrijf of instelling kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. U kunt de door Miele ter beschikking gestelde Miele-stofzuiger Complete C2 EcoLine mangorood niet ruilen voor een ander type en/of andere kleur. Het actieaanbod is niet inwisselbaar voor contant geld. De stofzuiger wordt uitsluitend geleverd op het adres dat correspondeert met uw Miele-account. Tevens kan niet worden afgeweken van de vastgestelde levertermijn van 3 weken. Voor meer informatie over de actie kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontacten, bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88 of per e-mail via info@miele.nl. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

Actievoordeel verzilveren

Actievoordeel verzilveren

Heeft u in de actieperiode van 19 juni tot en met 20 augustus 2017 zowel een wasmachine als een droger van Miele aangeschaft? Dan ontvangt een Miele-stofzuiger Complete C2 EcoLine mangorood cadeau. Verzilver uw actievoordeel tot 31 augustus 2017. Doorloop hiervoor de volgende stappen.

Stap 1: inloggen in Mijn Miele of maak een account aan
Klik op actievoordeel verzilveren. U belandt op de inlogpagina van Mijn Miele. Heeft u een Mijn Miele-account? Log dan in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Indien u nog geen account heeft, dient u zich eerst te registreren in Mijn Miele.

Stap 2: registreer uw Miele-apparaten en aankoopgegevens
Registreer het fabricagenummer van zowel uw Miele-wasmachine als uw Miele-droger en uw aankoopdata. Upload tevens uw aankoopnota als PDF-bestand of als JPEG-bestand. Klik op 'verder' om uw registratie te voltooien. Indien u twee aankoopnota's heeft, kunt u deze mailen naar info@miele.nl of sturen naar:

Miele Nederland B.V.
T.a.v. Set-actie wasmachine en droger
Antwoordnummer 10
4100 VP Vianen

De Miele-stofzuiger wordt binnen 3 weken na ontvangst van de aankoopnota en print bij u thuisbezorgd.

LET OP: zonder het bijvoegen of nasturen van de aankoopnota is een verwerking van uw aanvraag helaas niet mogelijk.

Actievoordeel verzilveren