Tijdelijke actie: Miele-stofzuiger cadeau bij W1-wasmachine en T1-droger

Deze actie is beëindigd

Het is niet meer mogelijk om uw actievoordeel te verzilveren.

Stofzuiger cadeau bij een wasmachine en droger

Deze actie is beëindigd

Bekijk hier een actueel overzicht van alle acties.

*Actievoorwaarden

Actievoorwaarden

Deze actie geldt alleen voor de vanaf 19 juni tot en met 20 augustus 2017 in Nederland gekochte Miele-wasmachine in combinatie met een Miele-droger met een Nederlands bedieningspaneel. Het is niet noodzakelijk dat de apparaten tegelijkertijd zijn aangekocht, zolang zowel de wasmachine als de droger maar beide in de genoemde actieperiode zijn aangekocht in Nederland. Dit kan dus ook via twee verschillende verkooppunten. Een wasdroogcombinatie maakt geen onderdeel uit van de actie.

Tot 31 augustus 2017 heeft u de mogelijkheid uw gegevens op www.miele.nl/setactie in te vullen en vervolgens een kopie van de aankoopnota bij te voegen. Indien u twee aankoopnota's heeft, kunt u deze mailen naar info@miele.nl of sturen naar:

Miele Nederland B.V.
t.a.v. Set-actie wasmachine en droger
Antwoordnummer 10
4100 VP Vianen

Een postzegel plakken is niet nodig.

Per consument, bedrijf of instelling kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. U kunt de door Miele ter beschikking gestelde Miele-stofzuiger Complete C2 EcoLine mangorood niet ruilen voor een ander type en/of andere kleur. Het actieaanbod is niet inwisselbaar voor contant geld. De stofzuiger wordt uitsluitend geleverd op het adres dat correspondeert met uw Miele-account. Tevens kan niet worden afgeweken van de vastgestelde levertermijn van 3 weken. Voor meer informatie over de actie kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontacten, bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88 of per e-mail via info@miele.nl. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.