Korting op stofzuigerzakken van € 27,90 voor € 19,95

Voorraad stofzuigerzakken nodig? Ontdek deze actie en gebruik de vouchercode: STOF2019

Bestel hier

De actie

XL-packs GN en FJM

Tijdelijk korting op stofzuigerzakken!

Een voorraad stofzuigerzakken nodig? Dit is hét moment! Met de vouchercode ‘STOF2019’ krijgt u korting op een XL-Pack: van € 27,90 voor € 19,95. Deze korting is geldig op de stofzuigerzakken GN (blauwe houder) en FJM (rode houder). De XL-packs zijn bij gemiddeld gebruik goed voor 2 jaar lang stofzuigen. In de verpakking zitten 8 stofzuigerzakken, 2 motorfilters en 2 uitblaasfilters. Ontdek hier welke stofzuigerzak u nodig heeft >

Ontdek Miele-stofzuigerzakken
Actievoorwaarden

Actievoorwaarden

De vouchercode 'STOF2019’ is geldig tot en met 31 maart 2019. Deze code geeft recht op korting op de stofzuigerzakken GN XL-pack & FJM XL-pack. Deze actie is uitsluitend geldig op www.miele.nl/shop en is niet geldig in combinatie met andere acties en reeds geplaatste bestellingen. Deze actie kan niet gecombineerd worden met de lopende gratis verzending actie. Voer in stap 2 van uw winkelmand uw vouchercode in om deze te verzilveren.

 

Waarom Miele-stofzuigerzakken?

Verschil stofzuigerzakken

Welke type stofzuigerzak heb ik nodig?

De kwaliteit van GN- en FJM-stofzuigerzakken is hetzelfde. Afhankelijk van uw type stofzuiger heeft u type GN of FJM nodig. Type GN heeft een blauwe clip en is enkel te gebruiken voor de stofzuigermodellen: Complete C2 en Complete C3, S 8000 t/m S 8999 en S5000 t/m S5999. Type FJM heeft een rode clip en is te gebruiken voor de stofzuigermodellen Compact C1, Compact C2, S 6000 t/m S 6999 en S 4000 t/m S 4999.


De kleur van de stofzuigerzakhouder in uw stofzuiger geeft aan welke type zak uw stofzuiger nodig heeft. Als uw stofzuiger een blauwe stofzuigerhouder heeft, heeft u de originele Miele-stofzuigerzakken nodig met blauwe clip.

Hyclose stofafsluiting

Hygiënisch vervangen door HyClose-stofafsluiting

Miele maakt gebruikt van de speciale HyClose-stofafsluiting. Tijdens het stofzuigen gaat deze HyClose-stofafsluiting open en na gebruik gaat deze automatisch dicht. Stof kan hierdoor geen kant op. Zodra u de klep van uw stofzuiger opent, gaat de stofafsluiting van de stofzuigerzak automatisch dicht. Zo kunt u de zak vervangen zonder dat er (fijn)stof ontsnapt. Ook ideaal als u een stofallergie heeft. 

Air-clean-filter-systeem

Schonere uitblaaslucht dan omgevingslucht

Miele biedt u optimale hygiëne. Het Air-clean-filter-systeem van Miele bestaat uit 3 filterlagen: 
(1) originele Miele-stofzuigerzak
(2) originele motorfilter
(3) originele uitblaasfilter

Deze 3 filterlagen zorgen ervoor dat het opgezogen stof gegarandeerd ingesloten blijft. Het filteringssysteem van een stofzuigerzak kan uit wel 12 lagen bestaan, waardoor tot wel 99,9% stof uit de lucht wordt gefiltert. Wij adviseren mensen die aan huisstofallergie lijden om de Miele-stofzuiger te voorzien van een HEPA-air-clean-filter.

 

Bestel hier!