Miele-nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op accessoires en reinigingsproducten bij je eerstvolgende bestelling!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Tips & tricks voor alle stoffen

De wasmachines van Miele beschikken over een groot aantal speciale wasprogramma’s. Het programmaverloop, de waterstand, het centrifugetoerental en de programmaduur worden automatisch afgestemd op de betreffende textielsoort. Zelfs het wasritme wordt bij ieder programma optimaal en automatisch aangepast. Zo wordt uw kostbare wasgoed met zorg
behandeld en heeft u er geen omkijken meer naar. Wij vinden het belangrijk dat u elke dag kunt genieten van schone, zachte en mooie kleding. Daarom treft u op deze pagina allerlei informatie over textielsoorten en vindt u diverse tips voor het verwijderen van vlekken.

Textielsoorten en onderhoud

U kent het vast wel. U staat voor een berg wasgoed en vraagt zich af welke kleding bij elkaar gewassen kan worden en op welk programma. Meestal gaat het goed, maar soms krijgt u een nare verrassing. Uw favoriete kledingstuk is gekrompen of verkleurd. Hoe u textiel onderhoudt, wordt grotendeels bepaald door het soort vezel. Daarom adviseren wij u graag over een aantal basisregels. In dit hoofdstuk worden de belangrijkste textielsoorten en onderhoud duidelijk beschreven zodat u voortaan het juiste programma kunt instellen.

Lees meer over textielsoorten

Vlekkenwijzer

De Vlekkenwijzer van Miele staat boordevol tips voor het verwijderen van vlekken en het behandelen van wasgoed. Een garantie voor een smetteloos bestaan kunnen we u niet geven. Wel heeft u met de Vlekkenwijzer een waardevolle hulp voor de behandeling van uw kleding bij de hand.

Naar de vlekkenwijzer

Onderhoudssymbolen

Wassen, drogen, strijken en reinigen: voor elke activiteit zijn er symbolen en markeringen die wijzen op bepaalde ge- en verboden.
We lichten hier de meestgebruikte onderhoudssymbolen voor uw wasgoed en kleding toe zodat u uw textiel optimaal kunt behandelen.

Lees meer over onderhoudssymbolen