Apparatenworkshop Koken met Miele

Volg de workshop Koken met Miele voor slechts € 19,95 per persoon

Heb je een stoomoven, stoomoven met magnetron, stoomoven met oven, oven of combimagnetron van Miele gekocht? Dan kun je met maximaal twee personen de workshop Koken met Miele volgen voor het speciale tarief van € 19,95 per persoon. Voor elke extra deelnemer geldt een tarief van € 39,50.

Aanmelden
Inschrijven voor de Workshop Koken met Miele kan door het doorlopen van onderstaande stappen:

Stap 1: Maak een keuze uit de onderstaande workshops
Maak een keuze uit de onderstaande workshops en klik op de link om je aan te melden.

- Koken met Miele - Stoomoven en/of stoomoven met magnetron

- Koken met Miele - Oven en/of combimagnetron

- Koken met Miele - Stoomoven met oven

Stap 2: Registreer jouw apparaat
Registreer het fabricagenummer en de aankoopdatum van jouw apparaat.

Stap 3: Log in met je Mijn Miele account of maak een account aan
Heb je al een account in Mijn Miele? Vul dan je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in en klik op 'Aanmelden'. Nog geen account? Klik dan op 'Registreren' en vul je gegevens in.

Stap 4: Boek de kookworkshop met de persoonlijke kortingscode
Je ontvangt per e-mail een kortingscode waarmee je de kookworkshop kunt boeken. Kopieer de kortingscode en voltooi de boeking door het aantal deelnemers en de datum te selecteren waarop je de kookworkshop wilt volgen. 

Actievoorwaarden
Deze actie is uitsluitend geldig op een stoomoven, stoomoven met magnetron, stoomoven met oven, oven of combimagnetron van Miele die vanaf 1 juli 2012 in Nederland is gekocht, geleverd en is geïnstalleerd in je keuken. Miele is na de inschrijving op www.miele.nl of de aanmelding via de afdeling Klantcontacten gerechtigd een kopie van de aankoopnota op te vragen. Per consument, bedrijf of instelling kan slechts eenmaal van deze actie gebruik gemaakt worden. Het is mogelijk dat het door jouw gekochte model van het apparaat niet wordt gebruikt tijdens de kookworkshop. De korting op de kookworkshop is niet inwissel­baar voor contant geld. De actie geldt niet in combinatie met eventueel andere lopende acties van Miele. Bovendien heeft Miele het recht de actie zonder opgave van reden te beëindigen. Wil je met meer dan twee personen de kookworkshop volgen, neem dan contact op met de afdeling Klantcontacten, bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88.