Zakelijke bijeenkomsten

Zakelijke bijeenkomsten

Inspirerend vergaderen bij Miele

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering of bijeenkomst? Dan bent u van harte welkom op de Miele Campus in Vianen. De Miele Campus is voorzien van alle faciliteiten om uw vergadering in combinatie met een lunch, diner of culinaire workshop tot een succesvolle zakelijke bijeenkomst te maken. Gelegen in het midden van het land en met een ruime parkeergelegenheid is de Miele Campus zeer goed bereikbaar.

Vergaderarrangementen
De Miele Campus beschikt over verschillende moderne en stijlvolle ruimtes om te vergaderen. Na de vergadering kunt u dan samen aan de slag in het Miele Culinary Institute om een heerlijk diner te bereiden. Een goede gelegenheid om uw collega’s, leveranciers of zakenpartners in een ongedwongen sfeer op een persoonlijke manier met elkaar in contact te brengen.

Bijeenkomsten op maat
U kunt op de Miele Campus vergaderingen en bijeenkomsten organiseren van 16 tot 250 personen. Alle moderne en stijlvolle ruimtes beschikken over audio- en videoapparatuur voor een professionele presentatie. De indeling van de ruimtes is in overleg in te richten in bijvoorbeeld theater-, receptie- of een U-opstelling.

Netwerken met een culinair tintje
Een kookworkshop is een goede gelegenheid om uw collega’s, leveranciers of zakenpartners in een ongedwongen sfeer op een persoonlijke manier met elkaar in contact te brengen. Oftewel, netwerken met een culinair tintje. Welke wens u als bedrijf ook heeft, wij gaan onze uiterste best doen dit voor u te verwezenlijken.

Locatie: Miele Vianen

Contact

Voor meer informatie over alle vergaderarrangementen en B2B-evenementen of advies op maat kunt u telefonisch of via E-mail contact opnemen met Miele Evenementen Bureau.

Telefoon: (0347) 37 85 76

Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:00 uur.

Evenementen@miele.nl