• Gratis bezorging vanaf €39,95

Koelkasten en vriezers

Hier vindt elk levensmiddel zijn plek: Miele koelkasten verrassen door hun speciale kenmerken, die altijd optimale voorwaarden bieden. Voor vershouden, diepvriezen of bewaren. Of je nu voor een inbouw- of vrijstaand apparaat kiest of voor een apparaat uit de extraklasse. In elk geval geldt: Miele koelkasten helpen een gezonde en moderne leefstijl zo comfortabel mogelijk te maken.

Vrijstaande koelkasten

Bewaar je verse levensmiddelen op een manier dat ze ook vers blijven: onze vrijstaande koelkasten bieden daarvoor de perfecte verhoudingen. En zijn tegelijkertijd een vrij plaatsbaar designobject in je keuken.

Vrijstaande koel-vriescombinaties

Optimaal koelen en vriezen in één apparaat: de ideale oplossing zijn onze vrijstaande koel-vriescombinaties. En omdat ze vrij in de keuken kunnen worden geplaatst, kun je er een perfecte blikvanger van maken.

Vrijstaande vriezers

Invriezen gaat met de Miele vrieskasten niet alleen snel en veilig, maar ook heel gemakkelijk. Er is geen reden om de vrij plaatsbare apparaten te verbergen. In tegendeel: door hun elegante design worden ze al snel het middelpunt van jouw keuken. 

Inbouwkoelkasten

Verse levensmiddelen perfect bewaren: geen probleem met onze koelapparaten. Door de montage van een individueel meubelfront past het apparaat bovendien perfect in jouw persoonlijke keukendesign.​

Inbouwkoel-vriescombinaties

De optimale combinatie: je levensmiddelen koelen en vriezen in één apparaat. Onze alleskunners zijn echte aanpassers: met het individueel gemonteerde meubelfront passen ze perfect in de beschikbare keukenvormgeving.​

MasterCool

Laat je fascineren: met de royale MasterCool-inbouwapparaten is Miele baanbrekend. Consequent hoogwaardig design, verrassende innovaties en niet te imiteren comfort maken ongekend enthousiast. Maak jouw eigen perfecte combinatie uit de grote verscheidenheid aan apparaten, van koelkast tot wijnklimaatkast.

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven