• Gratis bezorging vanaf €39,95

Mogelijkheid om gemakkelijk lang te bewaren

Hoe wilt u uw levensmiddelen invriezen?

NoFrost

Met het NoFrost-systeem hoeft u uw Miele-diepvrieskast nooit meer te ontdooien. In de binnenruimte kan zich geen ijs meer vormen, omdat koele, droge lucht gelijkmatig wordt verdeeld. Daardoor vormt zich geen ijsvorming op uw diepvriesproducten en kunt u de laden zonder storende ijsafzettingen altijd gemakkelijk openen en sluiten. NoFrost biedt zo maximaal comfort bij het vriezen en bespaart u zo definitief lastig ontdooien.

DuplexCool

Twee afzonderlijk regelbare koelcircuits voor het koel- en diepvriesgedeelte zorgen steeds voor een optimale koeling. Bovendien is er geen luchtuitwisseling tussen beide gedeeltes. Daardoor drogen voedingsmiddelen in het koelgedeelte niet uit en worden de geuren van bijv. vis, uien of kaas niet overgedragen op voedingsmiddelen in het diepvriesgedeelte.

NoFrost

Met het NoFrost-systeem hoef je de Miele koel-diepvriescombinatie nooit meer te ontdooien. In de binnenruimte kan zich geen ijs meer vormen, omdat koele, droge lucht gelijkmatig wordt verdeeld. Er vormt zich ook geen ijs op de diepvriesproducten en je kunt de lades altijd gemakkelijk openen en sluiten. NoFrost biedt maximaal gemak bij het vriezen en bespaart u voor altijd het lastige ontdooien.

DuplexCool

De twee afzonderlijk regelbare koelcircuits van het koel- en diepvriesgedeelte zorgen steeds voor een optimale koeling. En er is geen luchtuitwisseling tussen beide gedeeltes. Daardoor drogen levensmiddelen in het koelgedeelte niet uit en worden de geuren van bijvoorbeeld vis, uien of kaas niet overgedragen op levensmiddelen in het diepvriesgedeelte. Met DuplexCool bewaar je de levensmiddelen veilig in koel-diepvriescombinaties.

Afbeelding ter illustratie

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven