• Gepland onderhoud: Op dinsdag 19 oktober van 04:00 uur tot uiterlijk 10:00 uur is er onderhoud gepland aan de website. Het is daarom in dit tijdsbestek niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Puur genieten en een natuurlijke smaak  

Hoe wil je je verse levensmiddelen bewaren?  

Hoe wil je je verse levensmiddelen bewaren?  

Levensmiddelen blijven tot 5 keer langer vers. Door de automatisch geregelde temperatuur tussen 0 en +3 °C blijven vlees, vis en veel zuivelproducten tot 3 keer langer houdbaar. Groente en fruit blijven zelfs 5 keer langer vers, dankzij de geoptimaliseerde vochtregeling in de lade. Voor een perfect overzicht is er ook een heldere led-verlichting geïntegreerd.  

Hoe wil je je verse levensmiddelen bewaren?  

Met PerfectFresh blijven levensmiddelen tot 3 keer langer vers. Het temperatuurbereik tussen 0 °C en +3 °C biedt ideale condities voor een beduidend langere houdbaarheid van vlees, vis en veel zuivelproducten. Fruit en groente kunnen door de hoge luchtvochtigheid in het vochtvak in een optimaal klimaat worden bewaard. Vitamines, smaak en uiterlijk blijven lang behouden, voor extra genot. 

Hoe wil je je verse levensmiddelen bewaren?  

In de ruime lade van het koelgedeelte is ruimte voor veel verse levensmiddelen. Door de verstelbare opening van de lade blijft het vochtniveau op pijl. Daardoor blijven groenten en fruit merkbaar langer vers en knapperig. 

Afbeelding ter illustratie

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven